rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

I mene zanimq gdje je snimana razglednica srpska, nadam se ne u nekom zatvorenom prostoru ili nekom nereprezentativnom, jer koliko sam vidio kod nekih drugih zemalja, izabrali su fine lokacije. Taman fina promocija za zemlju u tih pedesetak sekundi

I mene zanimq gdje je snimana razglednica srpska, nadam se ne u nekom zatvorenom prostoru ili nekom nereprezentativnom, jer koliko sam vidio kod nekih drugih zemalja, izabrali su fine lokacije. Taman fina promocija za zemlju u tih pedesetak sekundi
Ali ništa nije bilo o tome, ni reels, ni slike, a za puno zemalja sam gledao to, ne kapiram...
Mora da su nam uvalili nešto namontirano i zdravo...🤭😂

U Sims 😍

Ili Fortnite skin, pa može da se penzioniše i pre ESCa lol

Edit:
FuzX19zX0AIpL5s

Last edited:
Dobro je da bar imaju aktuelnu zastavu. (y) Ježim se kada vidim da nas predstavljaju sa starom zastavom koja nije u upotrebi već više od 10 godina.

Uz Luku bi lepo išao Muzej Iluzija kao lokacija za snimanje razglednice. Mada bih ja voleo da se konačno snima malo i van Beograda.

Off topic ali ova pesma mu je sjajna 😳 Znam neke njegove pesme, ali ova mi je sasvim slučajno naišla danas na Spotifaju i slušam je ceo dan. Ima neke slične elemente kao većina njegovih pesma - proganjajuće vokale koji idu malo u ludilo, šaputanje i mračna elektronika sa primesama psihodelije/ psybient-a.

Back