rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Mnogo dramite oko fotogeničnosti. Bilo je i smeha, a ne samo ozbiljnih faca. Ne mora se uvek keziti da bi se dočarala sreća ili zadovoljstvo. Ima još fotki...

Jeste, treba da se cereka k'o kreten pored ambasadora...
Pogotovu ukrajinskog u čijoj zemlji trenutno ginu ljudi...

Ništa Luki ne fali, ne dramite...

Čovek lutka i prirodna diva 🥰

A tek da slika sa Lukom i Bikovićem nema harizme... 😆
(Žene slučajno isekoše vene i za Lukom, a o Bikoviću da i ne govorimo 😅)
Ma volim te koliki si sanjar i nerealna.. Takav sam ti i ja često.. 🤭😌😃

Ludi intervju iz Londona ispred ulaznih vrata (baš su našli poziciju lol), vide se Deban i Loreen, i šalju se poljupci Teyi 😍 (vidi se da su se za kratko vreme baš sprijateljili 🥰):

Luka šarmer 🥰

@Milica

Ali meni je najjače kako ti posmatraš Luku, nekad da ne znam koliko on godina ima, a čitam tvoje postove, rekao bih da je dete od 17 godina koje se probija sada na estradu.. 🤭😁

Nisu svi na sreću. Ovi najgori su bili doduše najglasniji, prvenstveno mislim na ovog dripca Kevina koji je preiritantan i katastrofalno bezobrazan. Ova žena u zelenom je bila barem iole duhovita. Agnete nam je dala ocenu 10, tako da su ocene 10 + 8 + 8 + 8 +6 + 4 + 3 + 1 u principu OK.

da ne znam koliko on godina ima, a čitam tvoje postove, rekao bih da je dete
Khmm, to malo zavisi od lične referentne tačke 😅
(Meni bi biološki i mogao da bude dete lol)

dete od 17 godina koje se probija sada na estradu.. 🤭😁
Pa probija se sada na estradu, al' englesku lol

Posle ESCa se vraća u London (i videćemo da li je ESC dovoljno jaka platforma da od nule stvori neku muzičku karijeru na tako konkurentnoj sceni)...

• Like
Reactions: Mrm
Delegacija Srbije na aerodromu Nikola Tesla pred poletanje

8dtDEsw.jpg

@Miloš

Jel znaš kako su išli, kojom konekcijom?
I da li do aerodroma Mančester ili Liverpul?

Ne znam, večeras u kasne sate im let, pa verovatno negde presedaju...

@Mrm Evo, proverio sam na sajtu aerodroma koji avion odlazi sa gejta C 08. U pitanju je Air Serbia, ali do Istanbula. Posle verovatno presedaju na Turkish.

• Like
Da, moguće da idu preko Istanbula, tamo okvirnu stižu u 2:20 po našem vremenu, a posle u 6:40 ima let za Mančester, malo veća pauza...

• Like
Back