rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Isplivaćeš.. Nemoj samo da ti ESC pridodaje tome, to mora da ti pomogne, da te zabavi, da ti popravi raspoloženje baš.. Za mrvu, za mrvu...Ajdeee..
2021. mi je bila katastrofalna znaci borio sam se tim sve vreme dok je ESC trajao, jedino prvo polufinale ispratio kako treba. Prosle godine bez problema ispratio.
Pokusaj da pronadjes strucnu pomoc, veruj mi da ce ti znaciti i pomocice ti da se resis tih problema.
Idem na VMA skoro dve godine i kod psihologa, ali moram da menjam terapiju. Vec zadnje tri godine mi je prolece dosta kriticno, da posle leto i jesen, pa i veci deo zime, prodju bez problema.

Ma sigurno su Malta i Letonija bolje za publiku. One lete kuci samo tako. I neka se pomire sa tim tokaicni fanovi, pogotovo za Letoniju.

Ma sigurno su Malta i Letonija bolje za publiku. One lete kuci samo tako. I neka se pomire sa tim tokaicni fanovi, pogotovo za Letoniju.
Što sam toksičan? 😔
🇱🇻 I 🇲🇹 2023 su fantastične..

Što sam toksičan? 😔
🇱🇻 I 🇲🇹 2023 su fantastične..
Nisam mislio ma tebe, nego na mnogobrojne fanove po drustvenim mrezama koje vec "negoduju i hoce da protestuju" ako Letonija ispadne. E pa neka se pomire sa tim.

• Like
Reactions: Mrm
A valjda mi neće ispasti i 🇱🇻 i 🇲🇹 i 🇦🇿, pa majku mu, može li nešto i za mene.. 😔
Zato u 2. polufinalu moraju da mi se otvore karte barem malo, da dobijem 🇦🇹, 🇦🇱, 🇮🇸 i 🇬🇪 :)

Ja sam ga nadrljao zbog silnog nerviranja sad. Samo se nadam da cu ispratiti ESC kao prosle godine bez ikakvih problema...
Kako si to nadrljao? Zaglavio si u bolnici? Izgubio posao? Šta god bilo preziveo si, a tvoje racune za struju i letovanje nece platiti ni jedan nas predstavnik pa makar bio i pobednik. A ni ti nisi kuca od slame da zli vuk moze da te oduva pa makar bilo u proleće, nakriticniji period za osetljive.

• Love
Reactions: Mrm
Back