Zašto ovaj kanal nisam ranije otkrio?!?!Ne znam da li je neko ovo postavio, al iskočilo mi je čitanje tarota za Luku

Zašto ovaj kanal nisam ranije otkrio?!?!Ne znam da li je neko ovo postavio, al iskočilo mi je čitanje tarota za Luku
svaki znak dolazi u pravo vreme xDZašto ovaj kanal nisam ranije otkrio?!?!Pitam ja sada!!
![]()
Znam da se nece videti, ali lepo bi izgledalo da ima suvog dima po sceni i da se docara atmosfericnost. U kadru bi izgledalo kao da lebdi u cvetu po oblacima.Pa točkovi se sigurno neće videti u nastupu![]()
U kadru bi izgledalo kao da lebdi u cvetu po oblacima.
Naučio sam da svaku ideju poštujem i negujem pa ih onda i puštam u svet. Mnogo mi je drago što bledi epitet alternativnog u muzici čak i kod nas, pa će možda biti i mesta za mene u nekom trenutku!“
„Ljudi koji su obeležili moj period u karantinu i definitivno informisali moj rad su: Tamino Amir, Sad Night Dynamite, Grimes, 100gecs, Petshop Boys, Aurora… Dok sam preslušavao muziku igrao sam dosta igrice i gledao anime 24/7, pa sam nekako uleteo u taj svet možda više nego što sam želeo.“
“Ova pesma predstavlja nagli gubitak nečega što smo smatrali dragocenim i to u mestu koje je za mnoge zastrašujuće ali za par iz pesme utočište,“ rekao je Luke.
Selidbom u London, Luke se našao u društvu prijatelja iz kreativnog sveta koje je upoznao lutajući kroz andergraund scenu grada. Život u Londonu mu pruža nova iskustva i poglede na svoju umetnost i daje novi oblik inspiracije koje će tek ove godine podeliti sa ostatkom sveta.
Znas koliko te gotivim, ali nekad se stvarno zapitam tj. razmisljam se koliko je tanka linija izmedju 'lika' i brenda kojeg imas na forumu i pises u tom zajedljivom-simpaticnom stilu i apsolutno stvarnog razmisljanja koje ukazuje na tesku iskompleksiranost. Bez uvrede.Zato je Milica @Petar na vreme, počela polako da se premešta kod Teye & Salene u pobednički tabor, videla koliko je![]()
![]()
Važno da si ti normalan lolLol, toliko botovanje mesecima za top 15? Vi ste prsli.
(Ne ti, Milane)
Dobro su nam čitali tarot ako ste uopšte pogledali.Šta kažu procene, je l' idemo u top 5?
Pa što bre tako, Mahinalno?Znas koliko te gotivim, ali nekad se stvarno zapitam tj. razmisljam se koliko je tanka linija izmedju 'lika' i brenda kojeg imas na forumu i pises u tom zajedljivom-simpaticnom stilu i apsolutno stvarnog razmisljanja koje ukazuje na tesku iskompleksiranost. Bez uvrede.
![]()