rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pa točkovi se sigurno neće videti u nastupu :ROFLMAO:
Znam da se nece videti, ali lepo bi izgledalo da ima suvog dima po sceni i da se docara atmosfericnost. U kadru bi izgledalo kao da lebdi u cvetu po oblacima.

@Mrm vidiš šta ti je algoritam, gledam tarot gledam esc i dobijem bacanje tarota za esc pesme.

• Haha
Reactions: Mrm
Pero Jovović je 2021. povodom "A House on the Hill" radio intervju sa Lukom i lepo pisao o njemu :oops:
Naslovi jesu malo clickbait (ipak je to Pero Jovović 😆), ali i intervju i članak skroz ok, i lepo predstavljaju Luku...

Intervju:
https://nova.rs/zabava/showbiz/intervju-luke-black-voleo-bih-da-dobijam-jos-hejt-komentara/
Naučio sam da svaku ideju poštujem i negujem pa ih onda i puštam u svet. Mnogo mi je drago što bledi epitet alternativnog u muzici čak i kod nas, pa će možda biti i mesta za mene u nekom trenutku!“
„Ljudi koji su obeležili moj period u karantinu i definitivno informisali moj rad su: Tamino Amir, Sad Night Dynamite, Grimes, 100gecs, Petshop Boys, Aurora… Dok sam preslušavao muziku igrao sam dosta igrice i gledao anime 24/7, pa sam nekako uleteo u taj svet možda više nego što sam želeo.“

Predstavljanje "A House on the Hill":
https://nova.rs/zabava/showbiz/srpski-pop-alhemicar-ima-novi-singl-koji-morate-cuti/
“Ova pesma predstavlja nagli gubitak nečega što smo smatrali dragocenim i to u mestu koje je za mnoge zastrašujuće ali za par iz pesme utočište,“ rekao je Luke.
Selidbom u London, Luke se našao u društvu prijatelja iz kreativnog sveta koje je upoznao lutajući kroz andergraund scenu grada. Život u Londonu mu pruža nova iskustva i poglede na svoju umetnost i daje novi oblik inspiracije koje će tek ove godine podeliti sa ostatkom sveta.

Lol, toliko botovanje mesecima za top 15? Vi ste prsli.

(Ne ti, Milane 😂)

Zato je Milica @Petar na vreme, počela polako da se premešta kod Teye & Salene u pobednički tabor, videla koliko je ⌚ 😌🤭

Zato je Milica @Petar na vreme, počela polako da se premešta kod Teye & Salene u pobednički tabor, videla koliko je ⌚ 😌🤭
Znas koliko te gotivim, ali nekad se stvarno zapitam tj. razmisljam se koliko je tanka linija izmedju 'lika' i brenda kojeg imas na forumu i pises u tom zajedljivom-simpaticnom stilu i apsolutno stvarnog razmisljanja koje ukazuje na tesku iskompleksiranost. Bez uvrede.

giphy.gif

Zanima me samo jednocifreni plasman, ako bude ispod toga džabe ste krečili. 🫡

Ti ćeš da procenjuješ za šta je ko krečio lol

A to šta tebe zanima nam je tek krucijalna informacija ovde 😆

Znas koliko te gotivim, ali nekad se stvarno zapitam tj. razmisljam se koliko je tanka linija izmedju 'lika' i brenda kojeg imas na forumu i pises u tom zajedljivom-simpaticnom stilu i apsolutno stvarnog razmisljanja koje ukazuje na tesku iskompleksiranost. Bez uvrede.

giphy.gif
Pa što bre tako, Mahinalno? 😔

Back