rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Da I ja sam shvatio da sam postao "dovoljno je I finale" tip osobe kada vidim koliko ima fanova i koliko je primecen I da se nastup definitivno pamtiti i vise nego npr Bojanin koja je bila TOP 10.

Mada svakako bih voleo levu stranu tabele jer mislim da su se i on i RTS dosta potrudili oko svega, od festivala do nastupa.

Blanče me upravo podsetila na stajling Balkanike, kad smo već kod toga.. RTS + TVP ❤️

Attachments

• IMG-20230502-WA0011.webp
    IMG-20230502-WA0011.webp
    70.3 KB · Views: 14
Glasao sam i navijao za Balkaniku i bilo mi je krivo što nisu imali veću podršku, kako na forumu, tako i među ostalim fanovima. Međutim, danas smatram da su oni naši najgori predstavnici. Uzevši u obzir kakav su odnos imali prema takmičenju, možda je bolje da ih nismo ni slali. Kad se samo setim najpre onog sanjinog revampa (koji to nije), bubnjarevog upadanja tokom prenosa u svaki kadar sa srpskom zastavom, te mladenovih optužbi zbog navodne krađe glasova (zbog čega je malo falilo da bude tužen), postane mi jasno da je jako bitno KOGA šaljemo da nas predstavlja, a ne samo koju pesmu. Zato sam posebno ponosan na Luku i Konstraktu. Oni su ljudi zbog koji neko može da se zainteresuje za našu zemlju, a možda čak i da je zavoli.

Inače, verujem da će Luka u najgorem slučaju ponoviti uspeh Konstrakte. Čak i ako ne bude tako, ostvariće veći uspeh nego većina naših dosadašnjih takmičara. Ne razumem zašto su neki ljudi ovde toliko skeptični.

A gde ste našli snimak sa probe?
Meni ovo sa slika izgleda isto kao PzE.

Jesu se iscimale, ali mi imamo nešto što je unikat, a u isto vreme i catchy, i to je naša velika prednost. Prva 2 mesta su sad već poznata, ali bez problema se može reći da smo u borbi i da možemo da se nadamo čak i plasman za treće mesto, recimo

Ja sam skeptičan zbog paklene konkurencije. Vidimo koliko su se mnoge zemlje iscimale ove godine.

I mi smo njima konkurencija. Ne možemo jedino ispred Švedske i Finske. Što se ostalih tiče, svi imamo jednake šanse.

Jeste opasna konkurencija, pogtovo sad kad vidim slike posle ovih prvih proba. Tako da nije nista sigurno, ali opet i ne mislim da je bas toliko nemoguce da ostvari neki lep rezultat. Bas mi je nekako nepredvidivo, ne samo za njega nego i za dosta drugih pesama koje se vrte u tih nekih ocekivanih top 15

Back