rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Covek bi pomislio da ti je nesto uradio koliko ga spominjes :love:
Koga cinque pominjem? 🤭
Poslušao sam 🇧🇪 probu opet sa isečka dok se ovde vodi ova polemika, i javilo mi se da bi 🇧🇪 mogla dosta visoko, više od 🇷🇸, što se do sada nije baš razmatralo, proba je zvučala savršeno... 😮

I lani je imala opasan vokal, sećam se da je naš žiri baš nagradio u finalu, sad bi moglo još više bodova možda.. 😮

Koga cinque pominjem? 🤭
Poslušao sam 🇧🇪 probu opet sa isečka dok se ovde vodi ova polemika, i javilo mi se da bi 🇧🇪 mogla dosta visoko, više od 🇷🇸, što se do sada nije baš razmatralo, proba je zvučala savršeno... 😮
Lik je bez šarma totalno. Stajling mu je katastrofa, a pesma je osrednja. Neće publika za to glasati. Jedino ga poneki žiri može nagraditi sa nešto malo bodova zbog vokala. Publici će on proći nezapaženo.

I meni su Balkaničari jedni od naših najgorih predstavnika ikada (ako ne i najgori), ne toliko zbog same pjesme i nastupa koji su ostali u nekim prohujalim vremenima, koliko zbog (ne)harizme i utrnulosti svih persona ponaosob a pogotovo kada su skupa... Još smo imali sreće što su tada učestvovale Sjeverna Makedonija i Crna Gora bez čijih poena smo i izbjegli 20. i neko mjesto (bez crnogorskih glasova vjerovatno ni u finale ne bi prošli), više sreće nego pameti bukvalno.

Trebali smo Sašku te godine poslati (ujedno da je skinemo s grbače lol a i njoj da se ispuni želja da stane na evrovizijsku scenu), sa ove vremenske distance mi se ona čini kao najbolji izbor a ni pjesma mi sada ne djeluje toliko dosadna kao na Beoviziji, kod žirija bi sigurno skupila više nego Balkanika dok kod publike nešto manje tako bi rezultat otprilike bio isti ili za jednu poziciju eventualno više. :p

Najbolje od EX Yu ce proci Slovenija.
Smem da se kladim da ce Slovenija proci lošije od Srbije u svakom slučaju i biti negde od 19 do 26 mesta u finalu. I ovog puta ce Srbija daleko najbolje proci od ex Yu zahvaljujuci publici. Žiri ce nas u principu vecinski smeštati od 21-26 mesta u finalu mada i sa bilo čim drugim da smo išli, isto bi prošli ...plus, minus koja pozicija, nebitno.

Jos da je bio ovogodisnji sistem da se Azerbejdzan i Svajcarska nisu kvalifikovali bili bismo u top 10.

Sledeće godine neki peti sistem i izbacivanje glasova RoW.

Ne kapiram, ovde a i na fotkama sa probe se vidi taj čučeći hod?

Koliko sam ja skontao onaj baš poslednji deo koji je bio malo messy, posle tog hoda, su upgradeovali i stavili ovo sa početka snimka. Možda su mi se i pobrkali lončići 😭😅

Moguće da će raditi neke korekcije, rekao je da su se malo gubili po tolikom prostoru na prvoj probi. Mada, taj hod i smeh su mi onako baš upečatljivi kako ih je izveo na PzE, kapiram da ostaje.

Back