cinque
Ekspert
Nemojte samo da se "durite" kad vidite,iznad
na kraju..
![]()
Covek bi pomislio da ti je nesto uradio koliko ga spominjes

Nemojte samo da se "durite" kad vidite,iznad
na kraju..
![]()
Koga cinque pominjem?Covek bi pomislio da ti je nesto uradio koliko ga spominjes![]()
Lik je bez šarma totalno. Stajling mu je katastrofa, a pesma je osrednja. Neće publika za to glasati. Jedino ga poneki žiri može nagraditi sa nešto malo bodova zbog vokala. Publici će on proći nezapaženo.Koga cinque pominjem?
Poslušao samprobu opet sa isečka dok se ovde vodi ova polemika, i javilo mi se da bi
mogla dosta visoko, više od
, što se do sada nije baš razmatralo, proba je zvučala savršeno...
![]()
Poštujem tvoju individualnost!Slovenija je seks na sceni na nivou Maneskina.
Postajem trans non bajnari lezbejka dok ih gledam
Smem da se kladim da ce Slovenija proci lošije od Srbije u svakom slučaju i biti negde od 19 do 26 mesta u finalu. I ovog puta ce Srbija daleko najbolje proci od ex Yu zahvaljujuci publici. Žiri ce nas u principu vecinski smeštati od 21-26 mesta u finalu mada i sa bilo čim drugim da smo išli, isto bi prošli ...plus, minus koja pozicija, nebitno.Najbolje od EX Yu ce proci Slovenija.
Pa nije isto 25o i 11o mesto kao prosle godineŽiri ce nas u principu vecinski smeštati od 21-26 mesta u finalu
a i njoj da se ispuni želja da stane na evrovizijsku scenu
Izvinjavam se obozavateljima, ali malo mi fali da na koreografiju zapevam "Beograd, Beograd, ja bezobrazan...".Promenili su poslednji deo koreografije. Iako je hod u čučnju iconic za fandom, mislim da je za opštu populaciju koja čini većinu onih koji će glasati ovo skraćenje tog momenta mnogo delotvornije![]()