ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Najveće razočaranje: Češka- wtf
Najveće iznenađenje: Izrael- i dalje mi se pesma ne sviđa ali ovo je fenomenalno
Pobednik ovog pf- Finska

Probe su pa uzimam sa rezervom, ali Češka baš prosjek, Moldavija me nije oduševila, režija švedskog nastupa mnogo lošija ovde nego na MF kao i njeno pjevanje kao da je preglasno, Finac isto ne zvuči kao da pjeva mnogo, Švica mi je dobra, Norveška dobra, Letonija prijatna, Hrvatska mi i dalje meh, ne sviđa mi se kako zvuče, Srbija ok skroz, Holandija isto mlaka, Azeri ok ali neprimjetni, Irska možda sa 0 završi, Portugal simpa, Malta ok

Mene čudi što su to izabrali sad, ali sigurno da je cijeli nastup odličan. Uz reakciju publike mislim da će da gori arena

U onom photoshootingu fali samo Remo Forrer... Svi su tu a tebe nema, tebe nema, tebe nema, a ja glumim tu pred svima, kao da te svuda ima...

Bože koliko je predvidivo prvo polufinale, em što zbog nedostatka žirija em zbog toga što tačno ima 5 pesama koje 90% neće proći.

Moja predikcija nakon proba

Prolaze: 🇳🇴🇷🇸🇵🇹🇭🇷🇮🇱🇨🇿🇨🇭🇸🇪🇲🇩🇫🇮
Ne prolaze: 🇲🇹🇱🇻🇦🇿🇮🇪🇳🇱

Bože koliko je predvidivo prvo polufinale, em što zbog nedostatka žirija em zbog toga što tačno ima 5 pesama koje 90% neće proći.

Moja predikcija nakon proba

Prolaze: 🇳🇴🇷🇸🇵🇹🇭🇷🇮🇱🇨🇿🇨🇭🇸🇪🇲🇩🇫🇮
Ne prolaze: 🇲🇹🇱🇻🇦🇿🇮🇪🇳🇱
ne bih otpisao Maltu i Letoniju, pogotovu ove druge

Švajcarska mi uopšte ne izgleda kao sigurica, a nisam siguran i da je Portugal siguran kao što ljudi smatraju da jeste

kvota u kladionicama na prolazak Letonije oko 3.0, realno se isplati investirati u njihov prolazak

Malta i Letonija sigurno lete kuci. A to da Svica i Portugal nisu sigurni, to je tacno. Ja ne bih otpisao Holandiju. Nazalost, blizanci lete kuci a i Irci sa onim Bog te pita sta je ono.

Ja jednostavno ne vidim da ovih 5 bilo kako privuku publiku. Da ima žirija pa i ajde, ali ovako prilično je jasno.

Ja jednostavno ne vidim da ovih 5 bilo kako privuku publiku. Da ima žirija pa i ajde, ali ovako prilično je jasno.
Letonija ima ogromnu podršku na platformama, čak štaviše meni nije jasno kako se tako slabo kotiraju.

Srbija, Norveška i Finska pokidali. Generalno skoro svi sjajno iskadrirani nastupi. Bravo za Britance. Malo me je iskreno razočarala Letonija.

Back