ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Uf, ja volim ta prozivanja, ali na X Factoru i sličnim takmičenjima, nisam siguran da je prikladno za ESC

Znaci DALJE IDE, DALJE IDE, DALJE IDE...

Znate sta, otkricu kako sam ja zamisljao ovo: 2012. sam bio inspirisan onim uzasom od Prvog Glasa Srbije sa onim rupama i da prvo npr. od 18 ucesnika dvoje direktno prodju nasumice, a onda po parovima jedan prolazi, a drugi propada u rupu ili oboje prolaze ili oboje propadaju. Glupo jeste, ali tada sam to tako zamisljao za ESC...

Sve u svemu ova privatizacija stvarno mislim... Nemam reci. Katastrofa.

Ako se ovo stvarno uradi, mislim da esc gubi svaki smisao

Ovo mi je gore od pobjede Ukrajine prošle godine xD
tumblr_nbwjvqfzui1tkia0po1_500.gif

PAKAO! Hocu stari dobri esc 🥲 najlepse mi je bilo kada su u pozadini pustali refren pesme koju su prozvali u finale.

Da,2010. i 2011. najbolja proglašenja.2012. mi već nije bilo nešto iako je bilo slično.

Da li ste realni da poverujete da je ovo istina?

Spominjali su organizatori da ce biti uvedena jedna velika novina u prenosu programa, mozda se zaista radi o ovome. Ne znam sta da mislim dok ne vidim kako to izgleda na TV-u. Uglavnom se ispostavi da se svaka promena veoma lepo prihvati kod publike i zaista bude poboljsanje u odnosu na prethodno stanje.

Hajde da postavim pitanje: s obzirom na ovo što se dešava u toku noći, recimo da država uvede dan žalosti od ponedeljka do srede, nakon što se završi ovaj zbog škole.

RTS u tom slučaju verovatno ne bi emitovao prvo polufinale, zar ne? Da li onda ubacujemo zamenski žiri umesto TVT-a? I da li bi RTS eventualno emitovao SF1 odloženo, nakon isteka propisanog perioda žalosti?

Inače, nadam se da su naši tamo dobro. Ne mogu ni da zamislim kako se osećaju dok iz Srbije stižu ove vesti.

Hajde da postavim pitanje: s obzirom na ovo što se dešava u toku noći, recimo da država uvede dan žalosti od ponedeljka do srede, nakon što se završi ovaj zbog škole.
Ne znam kako se to radi, ali bi mi neko stavljanje druge žalosti "na čekanje" (dok se ne završi prva) malo bilo bezveze...

Možemo valjda i istovremeno da ih žalimo...

I ovo sad izgleda da je sve omladina... Tuga.

Back