ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ali ja ne znam kad je Andrew naučio pjevati ovako. Pa lani se na Australia Decides sastavio nije 😂

A Grk koji random skače ko vjeverica je priča za sebe stvarno

Grčka je šokantno katastrofalna 😲 Potpuni hot mess.

Uz Rumuniju kandidat za najveći flop ove godine.

Last edited:
Ali ja ne znam kad je Andrew naučio pjevati ovako. Pa lani se na Australia Decides sastavio nije 😂

A Grk koji random skače ko vjeverica je priča za sebe stvarno
I mene je iznenadio Kipranin. Pre samo godinu dana je prilično loše pevao a sada ispade najjači kiparski vokal u poslednjih pet godina 😂 Možda mu samo više leže balade, ali definitivno se znatno popravio, iako je pesma konglomerat klišea.

E da Island mi je ok, ima energije i vokal joj je super. Litvanija lepo samo da promeni haljinu

Znači Gruzija ubila. Općenito, pozornica, kadriranje, organizacija svega na tv-u je wow. Najbolje još od Švedske i Izraela.
Baš me zanima opening scene i ostala grafika.
UK razvaljuje. 👏

I mene je iznenadio Kipranin. Pre samo godinu dana je prilično loše pevao a sada ispade najjači kiparski vokal u poslednjih pet godina 😂 Možda mu samo više leže balade, ali definitivno se znatno popravio, iako je pesma konglomerat klišea.

I ja mislim da je to u pitanju, verovatno su ovakve pesme pre njegov fah, nego ono od prošle godine, iako mi i ta dobra u studio verziji. Odličan je, btw. Možda i kandidat za TOP3 polufinala.

Sad sam ponovo pogledao nastup Grka i ne mogu da se načudim koliko je ovo loše. Neću se iznenaditi ako ovo bukvalno završi sa 0 bodova u pf.

E ovako nakon isečaka proba drugog polufinala nažalost negativno bih istakao:

1. :gr: - preslabo je vokalno, nervozno, kao što sam se i pribojavao :(

2. :pl: - Uh i pored svega ovo je.. Slabo... lol

3. :be: - iako sam ga stavio na 10. mesto nakon 1. probe, druga je negativno iznamšenje, najviše što se samog vokala tiče, bilo je dosta slabije..

4. :is: - za ovo mi se srce cepa što što moram da navedem, 🥺😭😭 delovalo je slabije nego očekivano, nadamo se da će biti bolje.. 🙏🙏🙏

Evo i rankinga:

1. :al:
2. :at:
3. :ge:
4. :lt:
5. :sm:
6. :is:
7. :am:
8. :si:
9. :au:
10. :be:
------------
11. :cy: (ako Belgija ostane ovako, on će mi biti ispred za prolaz)
12. :ee:
13. :ro:
14. :dk:
15. :gr:
16. :pl:

E ovako nakon isečaka proba drugog polufinala nažalost negativno bih istakao:

1. :gr: - preslabo je vokalno, nervozno, kao što sam se i pribojavao :(

2. :pl: - Uh i pored svega ovo je.. Slabo... lol

3. :be: - iako sam ga stavio na 10. mesto nakon 1. probe, druga je negativno iznamšenje, najviše što se samog vokala tiče, bilo je dosta slabije..

4. :is: - za ovo mi se srce cepa što što moram da navedem, 🥺😭😭 delovalo je slabije nego očekivano, nadamo se da će biti bolje.. 🙏🙏🙏

Evo i rankinga:

1. :al:
2. :at:
3. :ge:
4. :lt:
5. :sm:
6. :is:
7. :am:
8. :si:
9. :au:
10. :be:
------------
11. :cy: (ako Belgija ostane ovako, on će mi biti ispred za prolaz)
12. :ee:
13. :ro:
14. :dk:
15. :gr:
16. :pl:
Nisam znao da El Salvador učestvuje, hvala Mrm 😍

• Haha
Reactions: Mrm
Back