I mene je iznenadio Kipranin. Pre samo godinu dana je prilično loše pevao a sada ispade najjači kiparski vokal u poslednjih pet godinaAli ja ne znam kad je Andrew naučio pjevati ovako. Pa lani se na Australia Decides sastavio nije
A Grk koji random skače ko vjeverica je priča za sebe stvarno
GRCKA HOROR BOZE SACUVAJIako nisam očekivao, izgleda da Albanija ide u finale. Baš su svi slabi.
Meni je ovde Grk ubedljivo najgori. I što se nastupa tiče i što se tiče vokala.
MALA KIDA KAKAV GLASNe mogu da prestanem da gledam isecak Gruzije, ovo je brutalno
I mene je iznenadio Kipranin. Pre samo godinu dana je prilično loše pevao a sada ispade najjači kiparski vokal u poslednjih pet godinaMožda mu samo više leže balade, ali definitivno se znatno popravio, iako je pesma konglomerat klišea.
U pravu si , tu im je Kipar i dijaspora pre svega iz Australije, ali ovo bukvalno zasluzuje 0Ne može 0 poena kad imaju Kipar i dijasporu. Vrv će završiti na nekom 11-13. mestu
Nisam znao da El Salvador učestvuje, hvala MrmE ovako nakon isečaka proba drugog polufinala nažalost negativno bih istakao:
1.- preslabo je vokalno, nervozno, kao što sam se i pribojavao
2.- Uh i pored svega ovo je.. Slabo... lol
3.- iako sam ga stavio na 10. mesto nakon 1. probe, druga je negativno iznamšenje, najviše što se samog vokala tiče, bilo je dosta slabije..
4.- za ovo mi se srce cepa što što moram da navedem,
delovalo je slabije nego očekivano, nadamo se da će biti bolje..
Evo i rankinga:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
------------
11.(ako Belgija ostane ovako, on će mi biti ispred za prolaz)
12.
13.
14.
15.
16.![]()