Pa jel se secas da je EBU uveo zabranu koriscenja pojedinih zastava?Ali zanimljivo da RTSH i njihovi predstavnici bukvalno nikad nisu imali zastavu Kosova u bekstejdžu, možda znaju da bi tako izgubili glasove pola učesnika.![]()
Kopam i ne mogu da nađem, al bilo je..Gde ima da se vidi razglednica? Nisam je nasao na instagramu
Zato što je Kosovo američko i evropsko čedo a koga zabole za Nabukodonosor...Pa zabranjena je zastava tzv. Kosova i dalje. Pa kad ne sme Nagorno Karabah, zasto bi smelo tzv. Kosovo?
E, a gde se vidi da su krenuli sa srpskim pasosima, ako sam dobro razumeo jedan od prethodnih postovaKopam i ne mogu da nađem, al bilo je..
Auuu pa ti ne znaš za roštilj na jezeru pokraj Tirane..To je tačno onaj period kad si se udaljio od Familje ali na vreme si se vratio u pobedničko jato..
![]()
Pasoš je Kosova..E, a gde se vidi da su krenuli sa srpskim pasosima, ako sam dobro razumeo jedan od prethodnih postova
Pobunili se ovi iz RTK pa zato dozvolili. Pa pobunili se isto sto su 2019. Srbiju prikazali celu na mapi.Meni je ostalo u sećanju da su prvo banovali kosovsku, pa je onda dozvolili.![]()
Aha, ja sam prvo pomislio da su krenuli sa srpskim pasosimaPasoš je Kosova..
Možda te zbunilo jer sam napisao da su krenuli iz Srbije hahaAha, ja sam prvo pomislio da su krenuli sa srpskim pasosima![]()
Estas seguro?Mislim da su sad prilično bezbedni što se prolaska u finale tiče. Meni su 11. u pf, ali u ovoj konkurenciji lako će proći.