al Albanija 2023: Albina & Familja Kelmendi - Duje

Albanija
Ali zanimljivo da RTSH i njihovi predstavnici bukvalno nikad nisu imali zastavu Kosova u bekstejdžu, možda znaju da bi tako izgubili glasove pola učesnika. 😂
Pa jel se secas da je EBU uveo zabranu koriscenja pojedinih zastava?

Da, ali su tu posle skinuli sa spiska koliko se sećam.

Gde ima da se vidi razglednica? Nisam je nasao na instagramu
Kopam i ne mogu da nađem, al bilo je.. 😔
Auuu pa ti ne znaš za roštilj na jezeru pokraj Tirane.. 😱 To je tačno onaj period kad si se udaljio od Familje ali na vreme si se vratio u pobedničko jato.. 🤩

SIDA ATE AND LEFT NO CRUBMS ! Sto bi rekli nasi stari :love: :ROFLMAO:

• Love
Reactions: Mrm
Pa zabranjena je zastava tzv. Kosova i dalje. Pa kad ne sme Nagorno Karabah, zasto bi smelo tzv. Kosovo?

Pa zabranjena je zastava tzv. Kosova i dalje. Pa kad ne sme Nagorno Karabah, zasto bi smelo tzv. Kosovo?
Zato što je Kosovo američko i evropsko čedo a koga zabole za Nabukodonosor...

Kopam i ne mogu da nađem, al bilo je.. 😔
Auuu pa ti ne znaš za roštilj na jezeru pokraj Tirane.. 😱 To je tačno onaj period kad si se udaljio od Familje ali na vreme si se vratio u pobedničko jato.. 🤩
E, a gde se vidi da su krenuli sa srpskim pasosima, ako sam dobro razumeo jedan od prethodnih postova

Meni je ostalo u sećanju da su prvo banovali kosovsku, pa je onda dozvolili. :D

E, a gde se vidi da su krenuli sa srpskim pasosima, ako sam dobro razumeo jedan od prethodnih postova
Pasoš je Kosova..

Attachments

• Screenshot_20230507_113704_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20230507_113704_com.android.chrome.webp
    122.4 KB · Views: 12
Mislim da su sad prilično bezbedni što se prolaska u finale tiče. Meni su 11. u pf, ali u ovoj konkurenciji lako će proći.

Back