ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Noya Kirel was born and raised in Ra'anana, Israel, to Israeli-born parents of Ashkenazi Jewish (Austrian-Jewish) descent and of both Sephardi Jewish and Mizrahi Jewish (Moroccan-Jewish) descent. She is the youngest child of Ilana and Amir Kirel and has two older brothers. Wiki

Ima Izrael jednu pevačicu Arapkinju koja je prešla u jevreje i sad je Arapi mrze! 😭

William Wiwika objavio je knjigu o Evroviziji - memoare o sjaju, glamuru, geopolitici, njegovoj porodici (kvadriplegičnom bratu, vijetnamskoj majci sa bipolarnim poremećajem i rasističkom i homofobičnom ocu) pa je možete pazariti...

a6wHXax.jpg

3j5Vdpi.jpg

Od njega mi se doslovno povraća
Bukvalno. Lik nema karijeru van ESCa, pa se pojavljuje konstantno na ESC kako bi ga videli da je ziv. U tom slucaju, zivele 2018. i 2022. (jer tada njega nije bilo).

Prodat ću ti ja, nakotilo mi se hajpa jer je vrlo izvjesno da će jedan od mojih favorita pobijedit i jedva čekam vidjet tko 🤩
Pošto smo ušli u eurovizijski tjedan, evo i konačni top10. Finska je zakucana 12, a Švedsku i Francusku volim podjednako

Screenshot_20230508-104244_My Eurovision Scoreboard.webp

Na aerodromu u Dizeldorfu sam...nisam video esc fanove do sada, kao lani već u Frankfurtu, tako da nema esc hajpa, možda kako krenem prema gate-u za Mančester.. 😄 Nadao sam se kako uđem na aerodrom da vidim "Blood and Glitter" outfits.. 🤣 Od 4 h sam jutros krenuo..🥵 A Air Serbia let za Dizeldorf poprilično podseća na autobus za Žagubicu..😔🤭

Back