rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

definitivno naš najbolje upakovani i najskuplji evrovizijski performans do sada (iz vizuelnog aspekta) i na to sam jako ponosan, baš ostavlja veliki pečat!
Da podvučem 😍

Green room nam je bio malo "umiven" za desničare (a bilo je tu još mesta i za druge osim Marije), ali takva je situacija...

S instagrama RTSa:
Screenshot_20230510-072905~2.webp

Morala je da se desi tragedija da Luka postane mahač zastavom lol

Ili možda Švedska ima bolju muzičku produkciju od Srbije, pa je žiriju to lepše za slušanje. 😁

Onda salji komercijalu svake godine i dopasces se ziriju. Osim ako nisi retro dzez cura kao Nina Radojcic e onda ces se dopasti ziriju.

Da podvučem 😍

Green room nam je bio malo "umiven" za desničare (a bilo je tu još mesta i za druge osim Marije), ali takva je situacija...

S instagrama RTSa:
View attachment 6148

Morala je da se desi tragedija da Luka postane mahač zastavom lol
Ufff kako mi je cudno bez Rogljicke, ona mi je bila bas slatka i draga. Valjda cu se nekako naviknuti na ovog novog.

Ne mogu verujem da ću ovo izgovoriti ali JK bi bolje pevala od Luka. :ROFLMAO: Nastup je izvukao priču, okej mi je i mi u životu zarad nastupa da prođemo do sad smo imali dobre pevače realno.
Ako ubodemo 15. mesto super, žiri ovo nimalo neće dobro oceniti.

luke-black-comforting-sudden-lights-after-they-nqed-i-love-v0-of5wuwrxrzya1.jpg

:cry:

Ne mogu verujem da ću ovo izgovoriti ali JK bi bolje pevala od Luka. :ROFLMAO: Nastup je izvukao priču, okej mi je i mi u životu zarad nastupa da prođemo do sad smo imali dobre pevače realno.
Ako ubodemo 15. mesto super, žiri ovo nimalo neće dobro oceniti.
Da, ovo je prvi put da mi imamo vokalno slabo izvođenje. Čak je i Kon svoju pesmu izveo bolje.
Ali dobro, došao je i na nas red da nastup bude u prvom planu.

Nastup je u produkcijsom smislu odlican, svaka cast za delegaciju. Nasa transformacija na ovom takmicenju mi je najveci pozitivan utisak svega. Bice to super u finalu, zasto odmah otpisujete ziri? Nisam ni obracao paznju na vokale, meni je bio skroz korektan, samo mi je vizuelno delovao malo uplaseno.

Nastup je u produkcijsom smislu odlican, svaka cast za delegaciju. Nasa transformacija na ovom takmicenju mi je najveci pozitivan utisak svega. Bice to super u finalu, zasto odmah otpisujete ziri? Nisam ni obracao paznju na vokale, meni je bio skroz korektan, samo mi je vizuelno delovao malo uplaseno.
Zaista misliš da će žiri pasti na dupe kad čuje šapate?

Back