Ја сам у фазону када бисмо за његова мандата победили, он би чудо направио. Реко би организоваћемо највећу и најскупљу евровизију до сад, сасипнуо би једну милијардицу сигурно, а биг фајв хохштаплери би морали по први пут у полуфиналима #револуционарsve gejeve zanima esc
I to na Nacionalnom stadionu.Ја сам у фазону када бисмо за његова мандата победили, он би чудо направио. Реко би организоваћемо највећу и најскупљу евровизију до сад, сасипнуо би једну милијардицу сигурно, а биг фајв хохштаплери би морали по први пут у полуфиналима #револуционар
Top desetki se u zube ne gleda.Može osmi kao i Bojana u finalu, pa da manifestujemo sličan krajnji plasman.![]()
aj daj bože da se vrati Bejha sledeće godine pa da se oformi stari, dobri blokJa glasao 2x kao RoW.
Skupo je, 1 evro glas. Ali glasao ipak!
Balkan je ovo.ne znam zašto se Bejha recimo ne uradi kao Belgija ako je već problem sa glavnim emiterom, pa onda da naizmenično emiteri šalju pesme, jednu godinu Federalni, drugu iz Srpske
Ukrajina se ne racuna, oni imaju tri finala zaredom jer 2019. ih nije bilo.5 u nizu imamo finala sada, Holanđani izgubili niz što je dobro.
Sada ostadosmo samo mi, Šveđani i Ukrajinci sa 5 ili više finala za redom
lepo ja kazem da je najbolje bilo kad se zrebas. Tu nema teorija zavere, sta ti se padne to je to i kraj.pa nevena božović je imala drugu polovinu pa to nije nešto mnogo pomoglo lol
mislim da ćemo biti negde šesti sedmi.
Prelepo
Autosovinista, odsrb i drugosrbijanac!
pa naravno da se računa, imaju onoliko finala koliko su se takmičili.Ukrajina se ne racuna, oni imaju tri finala zaredom jer 2019. ih nije bilo.
ima Muškarčina da bude Romale Romali našeg detinjstva. Već su na ovom PZE smarali sa njom. ima tako svake godine dok nam ne probiju mozak.Slazem se sa Plovkom skroz. A i smorili su vise "nostalgicne stranice" sa Anom Nikolic.