rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

pa naravno da se računa, imaju onoliko finala koliko su se takmičili.

niz se računa dok ne ispadneš
Ne racuna se iako ne ucestvujes na takmicenju, prekida se niz. Npr. Bosna je bila odsutna 2000. i onda 2001-2012. redovni finalista da bi onda 2013-2015 bili odsutni, to se automatski brise. Ne racuna se vise Ukrajina, nije ih bilo 2015. i 2019. Da su se takmicili te dve godine, e onda bi se racunalo, ali posto nisu, ne racuna se. Dakle nema nikog ko je bukvalno SVAKE godine nastupio u finalu.

Ne racuna se iako ne ucestvujes na takmicenju, prekida se niz. Npr. Bosna je bila odsutna 2000. i onda 2001-2012. redovni finalista da bi onda 2013-2015 bili odsutni, to se automatski brise. Ne racuna se vise Ukrajina, nije ih bilo 2015. i 2019. Da su se takmicili te dve godine, e onda bi se racunalo, ali posto nisu, ne racuna se. Dakle nema nikog ko je bukvalno SVAKE godine nastupio u finalu.
dobro, kako god hoćeš da računaš

svakako smo sila kako god da okreneš💪

Ma to samo napaceni isfrustrirani bednici koji u najvece prate Zadrugu ga pljuju.

Mala Niskolic se zakopala.

Žiri malo više poena da da Srbiji, ako su Ukrajinu prošle godine zbog rata smestili na 4. mesto i nas mogu ove godine zbog situacije na neko 13- 14 mesto bar, bio bi zahvalan unapred...! Hvala

Ekskluzivne fotke sa žreba i pres konferencije (Foto: Sarah Louise Bennett / EBU)

9VQ1LLW.jpg

ejB4beL.jpg

zS1bjQL.jpg

Da se i ja pridružim čestitkama, veliko bravo Luki i plesačima na dobro odrađenom poslu! :giggle:

Meni je cjelokupni utisak sinoćnjeg nastupa pozitivan - koreografija na mjestu, kadriranja prilagođena liverpulskoj sceni, grafika i režija top, animacije i efekti premoćni i na momente toliko brutalni da sam uhvatio sebe par puta u nevjerici da li u dnu ekrana piše Srbija ili je neko drugi lol.

Na njemu se vidjelo ispočetka da ima tremu dok se kasnije tokom pjesme opustio čim je dobio povratnu reakciju od publike, slažem se da je bio isuviše tih pa se čak u nekom trenutku uopšte nije ni čuo jer ga je muzika nadjačala, morao bi naš tim na tom ozvučenju da poradi do subote a vokalno je valjda bio standardan kao i na PZE po meni (bez velike razlike), definitivno naš najbolje upakovani i najskuplji evrovizijski performans do sada (iz vizuelnog aspekta) i na to sam jako ponosan, baš ostavlja veliki pečat!

Trenutno me uopšte nije briga kako ćemo se plasirati u finalu (što ne znači da mi apetiti ne mogu porasti do subote), pogotovo sad kad je izvučena prva polovina nemam nikakva očekivanja (vjerovatno bi bilo isto i da je druga u pitanju), najbitnije mi je da smo uspješno preživjeli polufinale koje je bilo teško k'o crna zemlja i da se lakše diše, gledaću da u ostatku evrovizijske sedmice uživam maksimalno jer je po meni misija već ispunjena.

Back