rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

I ja mislim da je Švajcarska prošla kao 10. Mislim da su Srbija i Moldavija bili na poziciji 8 i 9.

A ne bi mi bilo čudno i da je Švicerland ispred 10. mesta, mora jedna balada da iskoči malo iznad ovih bržih pesama.

Pa kao da je bitno gde je bio izmedju 8. i 10. mesta, tu je jedan poen mogao odluciti. Ako smo tako stvarno prosli zamislite da nisu sklonili ziri ove godine xD

Ma da je ostao žiri ne bismo videli finala, upala bi Holandija ili Azerbejdžan.

Pa nije to insajderska informacija nego previđanje, lično mišljenje... nazovi kako god hoćeš. Možda je tačno, možda nije. Kako god, saznaćemo uskoro.

Pa bio je losiji nastup sveukupno nego na PZE-u. Sto se tice nekih drugih stvari, bolje je izgledalo, al on se slabo cuo. Mada ajde, kolko vidim, nije kod njega samo bio problem sa tonom. Ali se kod njega bas primeti jer inace peva pesmu na taj nacin. Videla sam da su ga hvalili bas posle one probe vece pred kad je isto bila publika, i rekli kako je delovao sigurniji nego na PZE-u. Tako da se nadam da ce biti bolje u finalu, a i da ce se on malo opusti i biti sigurniji

Sto se tice nekih drugih stvari, bolje je izgledalo
Fvs39ztaIAEdY1T

Ovaj početak je prelep.

Ma da, i ocekivala sam da ce biti tako. Samo taj problem sa zvukom, mozda je i do njega delimicno al definitivno je bio neki problem sa tonom i kod drugih takmicara

Back