rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Rezultat iz PF se moze vec naslutiti gde nas budu stavili da nastupamo u finalu. Ako bude redni broj 01-06 to je vrlo verovatno bio slabiji rezultat u PF. Ako bude izmedju 07-13 bio je neki okej rezultat.

Rezultat iz PF se moze vec naslutiti gde nas budu stavili da nastupamo u finalu. Ako bude redni broj 01-06 to je vrlo verovatno bio slabiji rezultat u PF. Ako bude izmedju 07-13 bio je neki okej rezultat.
Jos jedna teorija zavere.

Sta su onda trebali reci Bosanci koji su 2011. za vreme zrebanja pevali drugi po redu u finalu? Eto zasto treba vratiti zrebanje. Bas zbog ovakvih idiotskih teorija zavere.

Češka prošle godine bila 4. u pf, pa je stavili da nastupa prva.
Pa to je izuzetak jer su imali tu pogodnost da zatvore polufinale i producenti su ih odmah prvi stavili, to se i ranije dogadjalo (Belgija 2016 i Iyrael 2017). Srbija je imala poziciju 03 u PF i ako nas opet stave producenti negde na sami pocetak, to je samo dokaz da se nismo proslavili na tvt. Videcemo vrlo brzo.

I dok traje proba, Luka nastupa u Euro Village.. 😔 Baš mi je krivo što nisam mogao da odem..

Attachments

• received_1705251669912064.webp
    received_1705251669912064.webp
    234 KB · Views: 21
Sad sam dobio info da je otpevao samo dve pesme.. I bolje, Alessandra je juče otkazala ceo nastup.. On je ispoštovao, svaka čast, ali baš je loše vreme danas popodne..

Back