rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

I Belgija je 2017 u polufinalu bila jako loša, pa se u finalu puuuno popravila i zauzela top 5. Ne mora Luka biti top 5, ali za daleko boljim nastupom šansa postoji 😄
A mozda je namerno bila losa, ko zna.

Duška rekla za Telegraf.

Realno, u ova vremena i na RTS3 i protiv Lige šampiona - ovo je dobra brojka, budući da se ovde nagađalo da će biti 5x manje
Organizatori su ranije uvek gledali da zaobidju termin Lige sampiona odn. Lige Evrope/konferencije, mada to su zanemarili zbog frke sa odabirom zemlje domacina. Mogli su da smeste takmicenje da bude 23, 25. i 27. maja kako bi gledanost bila veca.

I meni je super, mislim da sam negde videla i kao kratak intro za ovu pesmu - bas je cool izgledalo

Zbog odsustva mnogih zemalja a i potencijalne kradje bodova od Albanaca, ne vidim nas visoko. Proci ce kao Nevena Bozovic, sve mi se cini da ce biti mlak utisak i da je to samo to.

Plus prva polovina sve pesmetine, samo da nam ne uvale neki užas žreb, a po tim mislim 2-4. poziciju...

A to jeste. On se bar potrudio oko nastupa za razliku od njih. S druge strane, Danica se ubila od pevanja, a on sapuce 😂

Rezultat je realno gledano najmanje bitan u celo priči zvanoj "Srbija na ESC". Nije realno očekivati da ćemo posle tolikih godina propadanja odjednom posle Konstrakte dobiti neki mega bum. Uostalom, dopustiću sebi da izrazim sumnju u naš položaj na kladionicama, 20. mesto je meni toliko nerealno da nemam šta drugo ni reći, pa ako su jedna Kruna, ili Sanja ZAA mogle da budu u TOP20 onda ovo isto mora biti tu. Biće bolje nego Balkanika, ne brinite se.

Najgore bi bilo da se posle ovoga RTS razočara i digne ruke od ESC. Naše je da nastavimo da radimo na popularizaciji Evrovizije, da razvijamo domaći PzE a rezultati će posle kontinuiteta sami doći.

I kakve bre krađe bodova od Albanaca, škk?

Back