Taman to napisao identično i vidim tvoj post u međuvremenuDobra je bila Boom, ali iskreno ocekivao sam vise, da se izlomi sva, da siluje scenu ako treba, a ona se na kraju samo uvijala.
Pa lepo..ali moraš da uzimaš u obzir šta bi najbolje prolazilo na escu. To prvo.Moj jedini izbor prve večeri je Konstrakta. Originalna, pesma puna simbolike, koreografija privlači pažnju. Zorja je bila dobra, ali ne volim takve pesme, prezasićen sam tih etno motivima, podvriskivanju, širenju ruku u nebesa i sl. Aca Lukasa ne bih komentarisao. Sramota me da gledam takvu osobu, nije dovoljna samo pesma, već i ličnost, jer muzika je umetnost i kultura.
Da je sama i da nisu pre 2 dana krenule da ovo spremaju kontam da bi toga i bilo... Ovako mora da umiri svoj nišlijski tresoguz jer Sanja i Ksenija to ne mogu da isprate (kao ni ona njih vokalno)Dobra je bila Boom, ali iskreno ocekivao sam vise, da se izlomi sva, da siluje scenu ako treba, a ona se na kraju samo uvijala.
Nije baš tako. Zvučala je dobro, dobiće glasove žirija jer zna da peva, ali i dela publike koja voli takvu etno-papetičnu muziku. Brine me kako će Sara Jo proći kod žirija. Od publike mislim da joj sledi maksimalan broj bodova.A realnost, koju ti odbijas da prihvatis, je da Zorjin nastup kao ni pesma nisu nista posebno i da nece pobediti.
Nisam ni rekao da je sigurno i da će pobediti. Gde ti to vidiš ? Nego ti tvrdiš da će Konstrakta ponediti .A realnost, koju ti odbijas da prihvatis, je da Zorjin nastup kao ni pesma nisu nista posebno i da nece pobediti.
A i realno bila umorna od sinoć:Da je sama i da nisu pre 2 dana krenule da ovo spremaju kontam da bi toga i bilo... Ovako mora da umiri svoj nišlijski tresoguz jer Sanja i Ksenija to ne mogu da isprate (kao ni ona njih vokalno)
Ma jok zaneli ste se totalno i to dosta bez argumenata. To je potpuno nerealno.Moze Konstraktna da pobedi jer je favorit RTS-a. Cak je i neprijatno koliko je to očigledno haha
Mada ipak mislim da ce Sara Jo.
Zato sto je favorit RTS-a.Na osnovu čega?
Pa u subotu ce biti Sara Jo 12+12 svakako, ali Konstrakta je iza nje za RTS.Ma jok zaneli ste se totalno i to dosta bez argumenata. To je potpuno nerealno.
Eto videćete u subotu.
delimično sami ako žele nešto posebno.Sto je Boris imao tako posni nastup? Jel to oni sami moraju da finansiraju nastupe?