Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Ajde da vidimo Saru sutra kako servira to neviđeno, baš me zanima

• Like
Reactions: FFM
Skoro svi koje sam očekivao prošli su u finale,jedino sam se iznenadio za Angellinu i eventualno Konstraktu,mada sam o Konstrakti promenio mišljenje nakon nastupa uživo i znao sam da će u finale.Ubedljivo omiljena pesma mi je bila Marija Mikić-Ljubav me inspiriše,koja je takođe prošla u finale.Za Zorju smo naravno svi očekivali finale.

Kod gospodina Vuksanovića je bilo sve primereno i svedeno, odmereno.
Samo nešto još fali u tom nastupu. Pesma u bilo kom smislu nedovoljna a pogotovo melodijski bez značajnog potencijala.
Jako me čudi da je uradio ovako skromnu pesmu a da očekuje s njom nešto.Teško, teško.

Sad čekamo muškarčinu ...

Anglelina
totalni fijasko i promašaj od nastupa .....
tu su trebali biti napucani frajeri oko nje sve da pršti od testosterona ..... da se isti sliva niz ekrane televizora ..

i sve da je vrhusnki usklađeno sa ritmom i dinamikom pesme....
Ona i tim napravili bezvezni igrokaz ... ko jeftini kineski cirkus
Kakva šteta. Definitvno nema više ni teorisjke šanse za pobedu ni za top 3 verovatno.
Neka se spremi za 2023 i neka osmišljava nastup.

Ajde da vidimo i sutra šta će biti. Možda se nešto desi i neki krš se podigne top nastupom 🤣

Sad čekamo muškarčinu ...
Evo meeee :D

Gledao sam pažljivo sve i stvarno se previše oteglo, nadam se da će koliko sutra promeniti tempo polufinala...
Pročitao sam sve što ste pisali i samo bih da se priključim: UMETNICA MORA BITI ZDRAVA, Torino Maj 2022!
Anđu razvalila trema :(
Nadam se da će Sara Jo pokidati...

MIA :cry::cry::cry::cry: zasluzila finale. Iznenadila me Ivona , iako sam nju staviu u top 5, nisam ocekivao da udje u finale.

Malo mi je redosled "nepravedan" jer skoro svi iz 2. pf idu u prvu polovinu večeri

Back