Petar
Ekspert
Pljuvali na Tviteru moždaSta je na kraju bilo sa onim maskama sto su nosile Andjelinine plesacice?
Pljuvali na Tviteru moždaSta je na kraju bilo sa onim maskama sto su nosile Andjelinine plesacice?
Darko Dimitrov obično ima upečatljivije kompozicije, ova je bila jako slaba i nije se istakla ničim...Igor Simić očekivano ispao.... al iznenadio se .... pa nemož s tom limunadom da se takmičiš
Skinule su ih u desetoj sekundi.Sta je na kraju bilo sa onim maskama sto su nosile Andjelinine plesacice?
Luča je bila uživo, gotovo da sam siguran u to.. One su jako dobre..Misliš da su vokali bili uživo? Meni se cini da je ovo bilo kao sa matrice
Bukvalno. Olivera pričala o toj pesmi dosta.A nešto me čini da RTS forsira Konstraktu.Inače zanumljivo da se i ona i Zoe Kida zovu Ana.
Darko Dimitrov obično ima upečatljivije kompozicije, ova je bila jako slaba i nije se istakla ničim...
Boris je imao ok stajling, sada je baggy style moderan i generalno šira odeća, naramenice, te zvonaste pantalone...![]()
Eh da dam moju prognozu ko prolazi u finale:
Prvo polufinale:
Zorja Pajić
Boris Subotić
Ivona Pantelić
Angellina
Aca Lukas
Konstrakta
Igor Simić
Marija Mikić
Lift
Misliš jedan stranac.Stranci, naravno, svršili
Pa valjda vidiš koliko lajkova ima taj tvit lolMisliš jedan stranac.
Koliko god Zorja bila sjajna, ovo nije umetnost, ovo je reciklaža ESC nastupa od poslednjih 10ak godina.