Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Igor sledeće godine ipak neka opet pošalje bržu pesmu I neki dobar nastup kao za PZR :love:

Igor Simić očekivano ispao.... al iznenadio se .... pa nemož s tom limunadom da se takmičiš
Darko Dimitrov obično ima upečatljivije kompozicije, ova je bila jako slaba i nije se istakla ničim...
Boris je imao ok stajling, sada je baggy style moderan i generalno šira odeća, naramenice, te zvonaste pantalone... :)

Prokomentarisacu samo finaliste:

Zorja - bila je odlicna i spremna za Evroviziju

Aca Lukas - vokalni kiks na pocetku al dobro, desi se...nastup mi se mnogo svideo

Ana Stanic - vokalno je pokidala, frizura mi se jedino nije dopala

Ivona - bas mi je drago sto je prosla u finale; bila bi ona odlicna predstavnica ako ne ove, onda mozda neke naredne godine

Konstrakta - super peva, nastup je dobro ispratio pesmu ali nisam siguran koliko bi stranci ovo razumeli

Biber - dobro otpevano, nastup na mestu

Angellina - nadam se da ce biti mnogo bolje u finalu; nije nikako za pobedu

Marija Mikic - umesto nje bih ja licno pre pustio Igora ili Borisa...nije mi se dopala ona glomazna haljina

Lift - Aleksa je bas lep decko, treba da pusti bradu i da obrise onaj kreon oko ociju...ok su oni, mladi, energicni...skroz cool

Darko Dimitrov obično ima upečatljivije kompozicije, ova je bila jako slaba i nije se istakla ničim...
Boris je imao ok stajling, sada je baggy style moderan i generalno šira odeća, naramenice, te zvonaste pantalone... :)

slažem se za Dimitrova i Igora...
Boris ...pa on je jako mršav i taj stil mu ne stoji, nema veze šta je moderno...
čovek mora da se obuče u skladau sa svojom masom defincijom i proporcijom...

Eh da dam moju prognozu ko prolazi u finale:

Prvo polufinale:

Zorja Pajić
Boris Subotić
Ivona Pantelić
Angellina
Aca Lukas
Konstrakta
Igor Simić
Marija Mikić
Lift

Samo 2 promašio.

Zorjina KRUNA i frizura je SVE.
Prodaje priču kompletno.
A nastup može da se doteruje do maja koliko hoćeš, ako ode. Što bi sigurno i napravili mnogo tga drugačijeg i još efektnijeg.
Grafika uz scenu je fascinantna.... VRH.
Cure oko nje na ovaj način npotrebne ..moraju biti efektno uposlene ili da nestanu... a Zorja ne sme dodirivati violinu jer je u ovom nastupu to nakaradno snimljeno na 2 treptaja oko.. čemu to uopšte ? Kako je uzela violinu istog trenutka je i nestala iz kadra.... svašta.
Neko drugi umesto nje treba da drži violinu u rukama, ako im je do toga.

Misliš jedan stranac.

Koliko god Zorja bila sjajna, ovo nije umetnost, ovo je reciklaža ESC nastupa od poslednjih 10ak godina.
Pa valjda vidiš koliko lajkova ima taj tvit lol

Back