Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Dobra je bila Boom, ali iskreno ocekivao sam vise, da se izlomi sva, da siluje scenu ako treba, a ona se na kraju samo uvijala.

Dobra je bila Boom, ali iskreno ocekivao sam vise, da se izlomi sva, da siluje scenu ako treba, a ona se na kraju samo uvijala.
Taman to napisao identično i vidim tvoj post u međuvremenu 😂 Bolja mi je bila na ESCu. Ovdje sam očekivao puno više s obzirom da je playback. Znamo da može

Moj jedini izbor prve večeri je Konstrakta. Originalna, pesma puna simbolike, koreografija privlači pažnju. Zorja je bila dobra, ali ne volim takve pesme, prezasićen sam tih etno motivima, podvriskivanju, širenju ruku u nebesa i sl. Aca Lukasa ne bih komentarisao. Sramota me da gledam takvu osobu, nije dovoljna samo pesma, već i ličnost, jer muzika je umetnost i kultura.
Pa lepo..ali moraš da uzimaš u obzir šta bi najbolje prolazilo na escu. To prvo.
Ko bi razumeo Konstraktu ovako osim nas nekih na Balkanu. Jedino da prepeva pesmu i takmiči se na engleskom. Ali to nije moguće.
Ne bi to prošlo na escu, rubno je. Fali tu mnogo toga. Ona je išla na igrokaz i tekst. I uspela u tome. Melodija je NULA. Nije zapamtljivo. Osim da je neka ženetina prala ruke na asceni sve vreme. Strancu je to zanimljivo ali realno nebitno i ne razume. Više, manje tako je.

Baš bi voleo da jednom pošaljemo tako alternativnustvar , pa da vidimo hoće li upaliti i koliko ..... ja sam sumnjičav dosta, s razlogom.

Na brzinu samo: najprijatnije iznenađenje Bane, jedan od najboljih nastupa, i Biber, apsolutni zasluženo u finalu. Prelijepa atmosfera i nastup.

Mia me oduševila, mislio sam da će biti slabija a na sceni bolja od Anđe bile, mislim, sigurnija.

Ana odličan nastup ali pjesma kao pjesma nije ni ispred Igorove ni Borisove pmm, kao ni Lift.

Odlično veče ali baš su odugovlačili, finale ima u pola 2 da završi :D Ja se ne žalim, ja bih gledao do ujutru, ali nisu svi ja nažalost

Da je sama i da nisu pre 2 dana krenule da ovo spremaju kontam da bi toga i bilo... Ovako mora da umiri svoj nišlijski tresoguz jer Sanja i Ksenija to ne mogu da isprate (kao ni ona njih vokalno)

A realnost, koju ti odbijas da prihvatis, je da Zorjin nastup kao ni pesma nisu nista posebno i da nece pobediti.
Nije baš tako. Zvučala je dobro, dobiće glasove žirija jer zna da peva, ali i dela publike koja voli takvu etno-papetičnu muziku. Brine me kako će Sara Jo proći kod žirija. Od publike mislim da joj sledi maksimalan broj bodova.

Ju kakvo polufinale.. Pomešani utisci sve ali izdvojiću nekoliko stvari:
1.Najpozitivnije iznenađenje Konstrakta
2. Sramota što nije Boris prošao
3. Angellina i Zorja su razočarale nastupom,bar mene. Toliko. Sutra Sara da razvali i definitivno je moj favorit

Sto je Boris imao tako posni nastup? Jel to oni sami moraju da finansiraju nastupe?

A realnost, koju ti odbijas da prihvatis, je da Zorjin nastup kao ni pesma nisu nista posebno i da nece pobediti.
Nisam ni rekao da je sigurno i da će pobediti. Gde ti to vidiš ? Nego ti tvrdiš da će Konstrakta ponediti .
Na osnovu čega? Ako je na osnovu tvog ukusa.,onda neće definitvno. A i iz 101 razloga pride.
Pored Zorje,Sare i Lukasa (šta god neko mislio o tom gosponu (baš kao i ja) lik ima armiju glasača a određeni članovi žirija ga sigurno neće dovoljno nagraditi) Konstrakta nema šansone. Čista matematika.

Sto je Boris imao tako posni nastup? Jel to oni sami moraju da finansiraju nastupe?
delimično sami ako žele nešto posebno.

krenuo je u predpost za veliki vaskršnji post, pa zato .
Kaže mu njegovoh parohijan , dečko posti redovno i budi dobar vernik. I eto on poslušao.

@Choda nisam ispratio toliko večeras, ali ono, najviše se prašine diglo oko nje i Zorje. Čak možda više oko nje.

Back