rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pazi, ja pričam o scenariju u kojem Srbija osvaja manje od 20. mesta, što je realno gledano skoro pa ne moguće sem ako nas ne ukopaju i redosled nastupa i žiri zajedno. RTS svaki ulazak u top20 gleda kao uspeh tako da u tom slučaju problema nema.

Drugi pasus je već politika pa ću tu kratko: ranjeni lav je najopasniji. baš u tom grmu leži zec: što mu je manja popularnost, to će gledati da prigrabi što veću kontrolu kako ne bi iskočio iz šina
Ne bih da širim temu na politiku, ali Vučić je trenutno u teškoj defanzivi i mislim da on nema kapaciteta za dalje medijske represije, samo se trudi da očuva postojeće.

Što se tiče sudbine RTS ne mislim da tu mnogo stvari zavisi od ESC. na našu sreću za razliku od korumpirane vlasti u Poljskoj, ovu našu ESC ne zanima pa ne nameštaju svojim konkubinama pobedu na PZE iako bi lako mogli.

Samo da ne bude opet da se prijavljujemo za ucesce medju poslednjima u oktobru i da se nista ne zna do marta po pitanju predstavnika kao 2016. i 2017.

Samo da ne bude opet da se prijavljujemo za ucesce medju poslednjima u oktobru i da se nista ne zna do marta po pitanju predstavnika kao 2016. i 2017.
ja vas opet najlepše molim da se saberete i da ne dramite, neće se desiti ništa epohalno. Srbija je upravo zabeležila peto uzastopno finale, svi pobednici NF od 2018. su ušli u finale. RTS tu neće ništa menjati, pogotovo što smo mi bili u jednom od najtećih pf u zadnjih par godina.

Još ne znamo kako će Luka proći u finalu, ali mislim da je to za RTS sada sekundarno pitanje. Konkurs za PZE24 će biti raspisan krajem leta i to je to.

I Konstra je bila ludača sa lavorom, kako ste to zaboravili. :ROFLMAO: Tek kad je postala viralna u Evropi, promenila se ploča.

RTS ima festival sa kojeg su svi pobednici prošli u finale, trenutno imamo jedan od najuspešnijih nizova ulazaka finale od svih zemalja, samo 3-4 zemlje bolje od nas i sad neko i pomišlja da RTS razmišlja da ukine festival lol

vo imja oca, pa pola Evrope bi ubilo da ima festival koji za sada ima 100% učinka ulaska u finale. 5 od 5.

pa ali direktor festivala je već promenjen i ništa se desilo nije. Ljudi su zavoleli Beoviziju/PZE, to je sad postala tradicija i ne vidim uopšte zašto se i raspravlja o ovoj temi. da vežemo dva ispadanja u pf, što nam se zamalo desilo 2018e ovaj forum bi imao nuklearnu apokalipsu lol

Loše se kotiramo svude, realno ne bih bio iznenađen da na kraju budemo neko 20. mesto

Na početku sezone ne bih nikad tako rekao, ali izgleda da su se kockice tako posložile. Jebiga

pa ali direktor festivala je već promenjen i ništa se desilo nije. Ljudi su zavoleli Beoviziju/PZE, to je sad postala tradicija i ne vidim uopšte zašto se i raspravlja o ovoj temi. da vežemo dva ispadanja u pf, što nam se zamalo desilo 2018e ovaj forum bi imao nuklearnu apokalipsu lol
mnogo su nas razmazili dobri rezultati (po pitanju prolazaka u finale), utripovali smo se kao da smo šveđani ili italijani, a da PZE ima renome Melfesta ili Sanrema.

Svakako, ne daj bože da ukidaju PZE. Ne verujem selekcionoj komisiji RTSa

Samo da ne dođe neki kreativni tim. 😁

Back