Ne bih da širim temu na politiku, ali Vučić je trenutno u teškoj defanzivi i mislim da on nema kapaciteta za dalje medijske represije, samo se trudi da očuva postojeće.Pazi, ja pričam o scenariju u kojem Srbija osvaja manje od 20. mesta, što je realno gledano skoro pa ne moguće sem ako nas ne ukopaju i redosled nastupa i žiri zajedno. RTS svaki ulazak u top20 gleda kao uspeh tako da u tom slučaju problema nema.
Drugi pasus je već politika pa ću tu kratko: ranjeni lav je najopasniji. baš u tom grmu leži zec: što mu je manja popularnost, to će gledati da prigrabi što veću kontrolu kako ne bi iskočio iz šina
pa ne bih se baš složio. Konstrakta i Uraganke su imale ogromnu podrškuOd naših niko nikada nije imao podršku, jer smo mi kao narod neobjašnjivi.
ja vas opet najlepše molim da se saberete i da ne dramite, neće se desiti ništa epohalno. Srbija je upravo zabeležila peto uzastopno finale, svi pobednici NF od 2018. su ušli u finale. RTS tu neće ništa menjati, pogotovo što smo mi bili u jednom od najtećih pf u zadnjih par godina.Samo da ne bude opet da se prijavljujemo za ucesce medju poslednjima u oktobru i da se nista ne zna do marta po pitanju predstavnika kao 2016. i 2017.
mnogo su nas razmazili dobri rezultati (po pitanju prolazaka u finale), utripovali smo se kao da smo šveđani ili italijani, a da PZE ima renome Melfesta ili Sanrema.pa ali direktor festivala je već promenjen i ništa se desilo nije. Ljudi su zavoleli Beoviziju/PZE, to je sad postala tradicija i ne vidim uopšte zašto se i raspravlja o ovoj temi. da vežemo dva ispadanja u pf, što nam se zamalo desilo 2018e ovaj forum bi imao nuklearnu apokalipsu lol
Samo da ne dođe neki kreativni tim.pa ali direktor festivala je već promenjen i ništa se desilo nije. Ljudi su zavoleli Beoviziju/PZE, to je sad postala tradicija i ne vidim uopšte zašto se i raspravlja o ovoj temi. da vežemo dva ispadanja u pf, što nam se zamalo desilo 2018e ovaj forum bi imao nuklearnu apokalipsu lol
Upravo se toga najvise bojim...Najgore bi bilo da se posle ovoga RTS razočara i digne ruke od ESC.
Bilo ko da dodje u zabavni program, mislim da nece dirati PZE jer je napravio odlican imidz i marketing celom RTS-u za nepune dve godineDa se ne menjaju RTS funkcioneri ne bih razmišljao o ukidanju festivala.
Pa dobro, šta, lagano.gifMa i da budemo 20, šta, nikakav problem