Ne bih rekao da je "Zoti nuk ma fal" narikaca.Al ova Albanija je ubedljivo najmrtvija ESC država
Svake godine od 2019. šalju neke zavijače za dijasporu da ih sa 9. mesta progura u finale, a tamo budu fora 23. mesto
jedino izuzetak Eugent Bushpepa - "Mall", po mom mišljenju njihova najbolja pesma od "Suus"
Vesa “lutkica” je sekund pre toga rekla da su Kosovo i Albanija kao brat i sestra, a imaju majku Veliku Albaniju…Toliko je cela priča glupa da nemam snage da objasnim, ali u kratkim crtama, pokušao je kroz svoje pitanje da provuče politiku, ali Vesa lutkica mu je lepo odgovorila
Moguće da je ta izjava čak bio i trigger za to pitanje kasnije. Malo sam se zabezeknuo kad je to izjavila, skroz nepotrebno (kao i ovo njegovo pitanje poslije)Vesa “lutkica” je sekund pre toga rekla da su Kosovo i Albanija kao brat i sestra, a imaju majku Veliku Albaniju…
Ma znam ali muka mi je od toga više stvarno, svi ljudi i fanovi ovde i misli to što priča Familja zapravo, i tako i posmatraju Kosovo kao republiku i to je tako.. Znači baš je shit da tebe fanovi pitaju kad vide da si iz Srbije koje je tvoje mišljenje o Kosovu, umesto nešto normalno za 21. vek..ajde više da završavamo sa tim..Ne kvari se tema Mrm, oni svi vrlo dobro znaju koliko je tenzije u celoj priči i kako bi bilo pametnije i svima korisnije da se takve strelice ne bacaju, ali očigledno ne mogu da se suzdrže. Ne sećam se da je Nevena išla po Tel Avivu i pričala o Kosovu, a valjda i zavisi i ko je oko tebe i ko te savetuje.
Evo Sida je čak i od nekog našeg na instagramu šerovala story..Ma da se ne lažemo cijela ta Familija Kelmendi izgleda ko zatucana balkanska familija koja je prije pet mjeseci na FIK-u i evo sad na ESC-u prvi put nastupila na nečemu što nije svadba na kojoj im isto tako zatucani i pijani svatovi bacaju prstima masnima od janjetine uprljane novčanice eura. A shodno tome se i ponašaju i takve su im i izjave
(Osim Side naravno, nju je roda donijela u tu familiju)