al Albanija 2023: Albina & Familja Kelmendi - Duje

Albanija
Ceo moj bottom 3 u finalu 😭😭😭 (Poljska, Albanija i Hrvatska). Ovo se nikad nije desilo.

Foto: Corinne Cumming / EBU

YSKHJEI.jpg

Foto: Chloe Hashemi / EBU

kCiyQM5.jpg

• Love
Reactions: Mrm
Al ova Albanija je ubedljivo najmrtvija ESC država

Svake godine od 2019. šalju neke zavijače za dijasporu da ih sa 9. mesta progura u finale, a tamo budu fora 23. mesto

jedino izuzetak Eugent Bushpepa - "Mall", po mom mišljenju njihova najbolja pesma od "Suus"
Ne bih rekao da je "Zoti nuk ma fal" narikaca.

Nasproti to sto stvarno izgledaju ko ljudi sto bi sirili antisrpsku propagandu, nastup je bio super. Pesma za grand festival, nije mi nesto predobra ali ok je za finale kao paket.

Toliko je cela priča glupa da nemam snage da objasnim, ali u kratkim crtama, pokušao je kroz svoje pitanje da provuče politiku, ali Vesa lutkica mu je lepo odgovorila
Vesa “lutkica” je sekund pre toga rekla da su Kosovo i Albanija kao brat i sestra, a imaju majku Veliku Albaniju…

E dajte ne kvarite temu sada time stvarno.. Jel sve mora da se svede kod nas na ovo, pa i ESC? Da mora, okay, bye.. :(

Ne kvari se tema Mrm, oni svi vrlo dobro znaju koliko je tenzije u celoj priči i kako bi bilo pametnije i svima korisnije da se takve strelice ne bacaju, ali očigledno ne mogu da se suzdrže. Nevena nije išla po Tel Avivu i pričala o Kosovu, a valjda i zavisi i ko je oko tebe i ko te savetuje kako da se ponašaš.

Ne kvari se tema Mrm, oni svi vrlo dobro znaju koliko je tenzije u celoj priči i kako bi bilo pametnije i svima korisnije da se takve strelice ne bacaju, ali očigledno ne mogu da se suzdrže. Ne sećam se da je Nevena išla po Tel Avivu i pričala o Kosovu, a valjda i zavisi i ko je oko tebe i ko te savetuje.
Ma znam ali muka mi je od toga više stvarno, svi ljudi i fanovi ovde i misli to što priča Familja zapravo, i tako i posmatraju Kosovo kao republiku i to je tako.. Znači baš je shit da tebe fanovi pitaju kad vide da si iz Srbije koje je tvoje mišljenje o Kosovu, umesto nešto normalno za 21. vek..ajde više da završavamo sa tim..

Ma da se ne lažemo cijela ta Familija Kelmendi izgleda ko zatucana balkanska familija koja je prije pet mjeseci na FIK-u i evo sad na ESC-u prvi put nastupila na nečemu što nije svadba na kojoj im isto tako zatucani i pijani svatovi bacaju prstima masnima od janjetine uprljane novčanice eura. A shodno tome se i ponašaju i takve su im i izjave. Uklapaju se tamo među ostale učesnike ko zebra među lavove

(Osim Side naravno, nju je roda donijela u tu familiju)

Ma da se ne lažemo cijela ta Familija Kelmendi izgleda ko zatucana balkanska familija koja je prije pet mjeseci na FIK-u i evo sad na ESC-u prvi put nastupila na nečemu što nije svadba na kojoj im isto tako zatucani i pijani svatovi bacaju prstima masnima od janjetine uprljane novčanice eura. A shodno tome se i ponašaju i takve su im i izjave

(Osim Side naravno, nju je roda donijela u tu familiju)
Evo Sida je čak i od nekog našeg na instagramu šerovala story.. 😍

Back