Pa to što mi je favorit ne znači da mislim da će da pobedi. Prošle godine su mi Holandija i Švedska bile u top 2, pa sam bio potpuno svestan da nemaju šanse da pobede, ali sam svakako uživao u njihovim nastupima.Barbara Pravi je bila sve samo ne "bejsik" lol.
Volim što je Regulusu Švedska favorit ali od početka pokušava da nas ubedi da Švedska neće pobediti![]()
Pogotovo na samom kraju kada se bukvalno dere kao nenormalna.Meni je Spanija agresija na usi u onom refrenu.
Ea ea ea eaaaaaaa aee aeee
Ae u pm i ti vise
Ja znam, da cu samo uzivati pratiti finale i biti skroz opusten. Bez mrstenog lica i strepnje kao za vreme polufinala.Bome i mene prodrmalo napokon još jednom pajkimo i finale!!!!!
Gabani i Karija nebo i zemlja u pogledu okolnosti. Gabani je uistinu imao pobedničku pesmu, ali je sve krenulo po zlu - morali su da izbace 40-ak sekundi pesme, nastup je bio neuverljiv i njegova energija prosto nije bila na nivou. Karija je uspešno rekreirao ludačku atmosferu iz studijske verzije/ spota i pritom je i unapredio nastup sa nacionalnog finala. Pritom hajp za njega raste samo tako dok je za Gabanija potpuno splasnuo nakon proba.Švedska. Najkompletnija.
Sve oko Finca me podseća na Gabanija 2017. kada je došao kao favorit, a završio kao šesti.
Ukrajinu vidim kao pobednika publike, Švedska bi mogla da bude druga, ali očekujem iznenadjenja na televotingu. Originalnost kod publike pali, ali ako je sve vrhunski izvedeno u finalu. Ukolko samo jedan aspekt fali, glasaće za "bejsik" koji obično čine veselije pesme i standarni scenski nastup uz plesače. U tom smislu ove godine najviše mogu da iznenade Portugalci i Poljaci.
Izrael bi mogao da bude dobro plasiran i kod publike i kod žirija. Ne bih se iznenadila da na kraju budu drugi.
Ajde da se i to desi. Uzivaj maksimalnoJa znam, da cu samo uzivati pratiti finale i biti skroz opusten. Bez mrstenog lica i strepnje kao za vreme polufinala.
Dok ne vidi Jamalu, onda je kraj uživanjaAjde da se i to desi. Uzivaj maksimalno![]()
Nju jos i mogu da svarim posle svega, ali hvala ERU jos jednom sto su sutnuli preCednika ZeLJeNJskog.Dok ne vidi Jamalu, onda je kraj uživanja