Dobro polufinale sinoc, bas sam uzivao. Naravno, bilo je i propusta (slazem se sa konstatacijama da je previse fokusa na green roomu) ali sve u svemu zadovoljavajuce. Svakako napredak u odnosu na 2018.
Sto se tice nastupa i pesama, najjaci utisak su mi ostavile Zorja i Konstrakta. Kod Zorje je sve vec vidjeno ali je svejedno odlicno. Vokalno bez greske. Verujem da ce biti jos bolja u finalu jer je evidentno imala tremu. U principu, spremna je za ESC. Ako Sara ne bude na ocekivanom nivou, verujem da ide ona.
Konstraktina pesma mi nije bila u top 10 pre takmicenja (mada u top 15 jeste) ali ovako sa nastupom dobija skroz novu dimenziju. Bila mi je highlight veceri pa sam pored Zorje, poslao nekoliko SMSova i za nju. Uopste se ne bih bunio da pobedi, definitivno jeste ESC paket, ali tesko da ce se to desiti. Top 5 na kraju doduse, vrlo moguc. U svakom slucaju, ovaj nastup mi je dobro dosao kao terapija protiv COVID-a
Lukas, uprkos svim okolnostima koje ga prate, moram priznati dobar, nije iskljucen iz trke za pobedu. Svakako se nadam da se to nece desiti i da ce ga ziri srezati.
Ana Stanic mene iskreno razocarala. Pesma mi je i dalje u top 5 ali stajling mi je skroz promasen. Kao da je krenula na plazu. No, zasluzeno finale svakako.
Ostali finalisti ocekivani i zasluzeni. Zao mi je za Borisa, njegova pesma mi je bila u top 3 i verovao sam da bez problema prolazi. Verovatno je kod publike slabo prosao. I jos verovatnije da bi u drugom polufinalu prosao.
Videcemo Saru veceras.