Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Stvarno su mogli thumbnailove za nastupe da srede... Bar da je neka slika, a ne auto generated frame

Ono što mene čudi u ovih zadnjih bar 30 postova je da se fanovi čude zašto Boris nije prošao ? 😭
Jednostavno dečko i pored odličnog glasa i pesme apsolutno ništa nije ponudio ! Ponudio je možda pa ni jednu ogromnu nulu. Uz Angelinu možda i najbezličniji sinoć! Stejdž po meni apsolutno najgori sinoc je imao, mrtvilo u svakom smislu i svakom segmentu a počevši od kadriranja, anemičnih do skoro pa nikakvih animacija.
Stajling i to onakav bezličan i jednobojan, monoton i uz to bez trunke ukusa a za mladog dečka je jedan totalni promašaj i neukus ! Pa ja se za svadbu tudju bolje obučem AMAN!!! Ja ne znam da li je uopšte imao stilistu i ko je taj idiot !?
I na kraju, zasluženo ispao jer je kao paket ponudio samo pesmu i glas !
Samo audio odavno nije dovoljan niti ikome potreban jer ovo je TV šou ljudi ! 👍

Stvarno su mogli thumbnailove za nastupe da srede... Bar da je neka slika, a ne auto generated frame
Vidiš da jedva i ovo postave, a mogli su preko noći da spreme thumbnail-ove. Naravno, to znači bolju organizaciju a ne da neko mora da radi prekovremeno.

Link za YouTube strim drugog polufinala

Meni je kod Borisa žao pesme, a onaj nastup je stvarno bio nenastup većim delom. Ono šetanje po ekranima krindž.

Da, Borisov nastup je trebao biti bolji, ali opet mislim da je zaslužio prolazak u finale, pesma i vokal su prilično dobri. Sa druge strane prošli su neki koji su takođe relativno nepoznati, a sa slabijim paketom, tako da se nikad ne zna.

Naravno da je bilo hitova iz prošle godine, ali sasvim je korektno veličati QQ kao hitčinu jer traje 14 godina. Ove su svježe i volio bih da zažive, ali vidjećemo hoće li toliko.

Ma super što QQ "traje" (mada ja se ne sećam kad sam je poslednji put čuo van ESC konteksta), ali reći da je poslednji hit... Mislim :D

Evo Borisovog nastupa :(

Ivona

Angellina

Čim je završio s nastupom, iz Acinog tima moglo se čuti da devojkama koje su svirale violinu nisu bila upaljena svetla na instrumentima kao što je svetleo klavir koji je svirao Lukas. Neko namerno nije upalio i time uticao na lošije osvetljenje na sceni. Lukas je poludeo, ali nije ništa rekao, već je izbio skandal sa Bajagom koji ga je provocirao, pa nije želeo dodatno da pravi scene. Sada čeka šta će ga snaći u finalu - otkrio je izvor.

😭😭😭

Em su pokupovali glasove em se žale i optužuju nekoga za nameštanje phahahahaha loše mi je

Okačili Sanju, VIS Limunadu i Zorju...

Al' što se hvata za stomak kad kaže pesma slobodna. Stvarno je bezveze koreografija.

Ali zato vokali i taj njen stone cold bitch izraz lica su mi sjajni.

Čim je završio s nastupom, iz Acinog tima moglo se čuti da devojkama koje su svirale violinu nisu bila upaljena svetla na instrumentima kao što je svetleo klavir koji je svirao Lukas. Neko namerno nije upalio i time uticao na lošije osvetljenje na sceni. Lukas je poludeo, ali nije ništa rekao, već je izbio skandal sa Bajagom koji ga je provocirao, pa nije želeo dodatno da pravi scene. Sada čeka šta će ga snaći u finalu - otkrio je izvor.

😭😭😭
Olivera je nakon toga prišla Aci i rekla:
zorica-markovic.gif

Joooj, ovo mirise na ekstra prepucavanje izmedju Lukasa i Olivere posle finala. On jadan nece ni da odrzi svadbu, jer ce biti prezauzet sa tim silnim "konferencijama za stampu" sa sve doticnom spisateljicom.

Dabogda mu Olivera uzela sve do poslednjeg dinara sa tuzbom.

Back