Meni je njena pesma na prvom mestu, ali ovo je SKANDAL. Mene bi bilo sramota da tako pobedim.Lorena nije osvojila nijednu 12icu od publike u finalu![]()
u nekom intervjuu je rekla da nije ni planirala da se prijavi na ESC, nego su je nateraliLorena nije osvojila nijednu 12icu od publike u finalu![]()
Sram je bilo onih njenih kandzi, kada obraza nema.Meni je njena pesma na prvom mestu, ali ovo je SKANDAL. Mene bi bilo sramota da tako pobedim.
Ma njoj mozak spaljen od travurineAli biti onakav robot i hladan prilikom pobjedjivanja, bukvalno onaj mali psihopat
Lakše bih podneo Ukrajinu nego Šveđane. Baštenski patuljak je simbol harizme u odnosu na onu vešticu sa kandžama od metar ipoŠvedska nas spasila Ukrajine.![]()
Nula bodova definitivno. Pa tek sad ce Rumuni odustati od ESCa.Australija dobila drugo pf sa 147 poena, Austrija druga, Slovenija šesta
10. estonka, ali čak 30 poena više u odnosu na 11. islanđanku
Gruzija 12., 10 poena ispod Islanda
San Marino i Rumunija ispod 5 poena, još uvek nisu dodati. Moguće da obe imaju krompir
Da, SM i Rumunjska obje nul pointsAustralija dobila drugo pf sa 147 poena, Austrija druga, Slovenija šesta
10. estonka, ali čak 30 poena više u odnosu na 11. islanđanku
Gruzija 12., 10 poena ispod Islanda
San Marino i Rumunija ispod 5 poena, još uvek nisu dodati. Moguće da obe imaju krompir
Znaci mito i korupcija se itekako isplatiBejba treca u pf