FFM
Ekspert
Ma namesten ziri, ko za UK prosle godine.Lorena nije osvojila nijednu 12icu od publike u finalu![]()
Uzas. Dobro.
Ma namesten ziri, ko za UK prosle godine.Lorena nije osvojila nijednu 12icu od publike u finalu![]()
Psihopat ili botoks, granica je tankaAli biti onakav robot i hladan prilikom pobjedjivanja, bukvalno onaj mali psihopat
Kakvo glumatanje. Sve u vezi nje je fake, od kose do interpretacije. Ne znam da li ste procitali tekst pesme? Sta ima da toliko drami na ovak kitch cliche’ tekst?? “Violins playing and the angels crying”
Prvo mora da se izjasni, da kaze da li hoce. Nije nista rekla po tome.Dobro udahni pre nego sto procitas:
Tea Tairovic
Znaci sad smo na to spali, od prolaska u finale do samog ucesca na takmicenju...Sâmo ucesce Srbije na ESC 2024. bi bio uspeh.
Ne znam koja zabluda treba da bude da se ikada ocekivalo da Finska pobedi. Covek nije mogao da ubode dve reci lepo da otpeva. Plus ceo onaj kic na sceniSrecom pobedila je Lorren
iako sam vise na kraju bio za Izrael ali svakako bolje opcija od Finske milion puta
![]()
Malo i ja da se pridružim toksičnosti heheIma da hejtujem koliko hoću.