rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pa srpska komercijalna muzika je toliko siroka i bogata svim i svacim. Nije Loco loco jedini a ni najbolji predstavnik iste
Nije problem u tome. Problem je sto izvodjaci nece pa nece. I RTS nece nikog da tera na silu.

Pa srpska komercijalna muzika je toliko siroka i bogata svim i svacim. Nije Loco loco jedini a ni najbolji predstavnik iste
Pa zumi zimi zami bila bolja pesma, na stranu performans. Znaci mozemo.

Pa to kad se duhovno zapustis
Tačno, zato sledeće godine moramo da napravimo još jači PzE, da grmi sve. I da onda u Švedskoj lepo uzmemo titulu, njima na oči da pobedi Srbin/Srpkinja, da se popišamo po žiriju da prostite na rečniku.

Iskreno, ja sam baš šokiran, nisam nikad mislio da je moguće da Srbija osvoji ovako mali broj bodova publike.

Što se tiče pjesme i Luke, tu nemam šta da kažem, meni skroz očekivano. Od početka mi se ne sviđa i davao mi je ogroman Conan Osiris vajb. Eto na kraju zamalo da tako nije i bilo.

Sad je svakako glupo pričati šta bi bilo kad bi bilo da je izabran neko drugi. Ne mislim da bi bilo koja pjesma sa PZE dobacila na lijevu stranu tabele, ali neke bi lakše prošle u finale i tamo imale bolji plasman. Ali kao da je bitno, kakva je razlika jesi li 19. ili 23. mjesto

Back