ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ali koliko se grad promenio preko noći, hahah turned to "straight mood" again..
🤣 Odjednom na ulici Pakistanci, Iračani, Iranci, kao da su se krili od "sodome i gomore" prethodnih dana.. 😂 A i porodice sa decom, totalno drugi vajb danas..

🤣 Odjednom na ulici Pakistanci, Iračani, Iranci, kao da su se krili od "sodome i gomore" prethodnih dana.. 😂 A i porodice sa decom, totalno drugi vajb danas..
Mean Girls Reaction GIF

Ljudi a nikada zvanično se ne zna koliko hiljada glasova ili miliona je pristiglo? Tačnije koja država je dobila koliko glasova..
Mene zivo zanima koliko sms poruka dobije npr iz Srbije zemlja koja dobije 1 poen.

Mene zivo zanima koliko sms poruka dobije npr iz Srbije zemlja koja dobije 1 poen.
Mislim da to zavisi od gledanosti i od toga kakve su pesme tj. koliko odgovaraju našim gledaocima. Kapiram da varira iz godine u godinu. Prošle godine je sigurno trebalo dosta više nego ove.

Evo tatto se vec pusta po kaficima. Ne mogu da je se otarasim nigde, da se malo smirim posle ovakvog glasanja🤣

Ja ne znam što uđem u komentare na portalima da čitam. Parafraziram komentare:
1. "Svi su satanisti, bolesnici i cirkus"
2. "Pa eto, naravno da nećemo da uspemo sa njim kada je nenormalan, kakva je to pesma.."
3. Mali deo pozitivnih komentara podrške za Luku ili konstruktivnih kritika bez vređanja i pominjanja na bilo kojoj osnovi.
Samo se iznerviram i iznova začudim koliko smo nakaradan narod. Konstrakta se sad kuje u zvezde a nju su urnisali dok nije otišla u Torino..

Pa sta ces onda tamo 😆

• Haha
Reactions: Mrm
Back