Lignjoslav
Ekspert
Smiricu se, samo se plasim blokade.
Izađi malo na zrak, u priroduSmiricu se, samo se plasim blokade.
Ali koliko se grad promenio preko noći, hahah turned to "straight mood" again..
Odjednom na ulici Pakistanci, Iračani, Iranci, kao da su se krili od "sodome i gomore" prethodnih dana..
A i porodice sa decom, totalno drugi vajb danas..
Nemoj, duva vetar, ponovo ce da kukaIzađi malo na zrak, u prirodu
Mene zivo zanima koliko sms poruka dobije npr iz Srbije zemlja koja dobije 1 poen.Ljudi a nikada zvanično se ne zna koliko hiljada glasova ili miliona je pristiglo? Tačnije koja država je dobila koliko glasova..
Svakako cu sad kad je sve gotovo. Kod mene u Kaludjerici je odmah blizu crkva jos kako ima livada gde je bilo igraliste, odlicno je mesto za luft.Izađi malo na zrak, u prirodu
Preterujes.Nemoj, duva vetar, ponovo ce da kuka![]()
Mislim da to zavisi od gledanosti i od toga kakve su pesme tj. koliko odgovaraju našim gledaocima. Kapiram da varira iz godine u godinu. Prošle godine je sigurno trebalo dosta više nego ove.Mene zivo zanima koliko sms poruka dobije npr iz Srbije zemlja koja dobije 1 poen.
Pa sta ces onda tamoAli koliko se grad promenio preko noći, hahah turned to "straight mood" again..
Odjednom na ulici Pakistanci, Iračani, Iranci, kao da su se krili od "sodome i gomore" prethodnih dana..
A i porodice sa decom, totalno drugi vajb danas..
Pustala se i pre esca, ja sam je minimum dva puta cuo proslog meseca.Evo tatto se vec pusta po kaficima. Ne mogu da je se otarasim nigde, da se malo smirim posle ovakvog glasanja![]()