Kreni ti polako ka Peckoj BistriciJa se još nadam da ću sresti Sidu!![]()
https://eurovision.tv/event/liverpool-2023/grand-final/resultsNego, gdje se vide službeni rezultati na eurovision.tv? Stranica je katastrofično posložena i ne mogu ih naći.
Uvek zatreperi KUKUKUKURIKU!Btw random, ali me je baš bio razveselio nastup Ivane Mihić sa Mesama. Verujem da je i Riska glasala za nju.
![]()
Valjda nije prvi put da se desava da u prosecnom rangu Albanija zavrsi kao poslednja. Ali da svi kolektivno stave vala jeste.Svih petoro clanova zirija iz Srbije patosirali Albaniju na 25. mesto, znao sam lol
Da je bolje prošao kod publike, ne bi tako pričao...
Bukvalno.Ma moš misliti kako će se išta oko žirija promijeniti baš na ESK-u koji organizira Šve*ska![]()
Daleko bilo.Bukvalno, može da se promeni da uvedu Andra chansen.
Pravila se menjaju samo nakon što Måns pobedi, znači posle 2026.Ma moš misliti kako će se išta oko žirija promijeniti baš na ESK-u koji organizira Šve*ska![]()
ako od današnjeg dana pa narednih mjeseci sve do objave voditelja svaki dan ponoviš tu mantru, postoji mogućnost da bude takoJa jedino sto od Svedjana trazim jeste samo da angazuju nekog drugog da bude voditelj. Samo to.
Ne znam ali ko bi pre godinu dana nakom onog backlash-a ocekivao da skroz ukinu ziri u polufinalu.Ma moš misliti kako će se išta oko žirija promijeniti baš na ESK-u koji organizira Šve*ska![]()