ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Nego, gdje se vide službeni rezultati na eurovision.tv? Stranica je katastrofično posložena i ne mogu ih naći.

Btw random, ali me je baš bio razveselio nastup Ivane Mihić sa Mesama. Verujem da je i Riska glasala za nju.

22e0185fb4ee5d472e2aeb7a10d67f19

Svih petoro clanova zirija iz Srbije patosirali Albaniju na 25. mesto, znao sam lol
Valjda nije prvi put da se desava da u prosecnom rangu Albanija zavrsi kao poslednja. Ali da svi kolektivno stave vala jeste.

Ove godine stvarno nije bilo hajpa oko ESCa. Niti sam imao osecaj da je evrovizijska sedmica, cak sam u toku nekih pesama u drugom polufinalu prebacio kanal. Niti ima one poznate evrovizijske depresije nakon finala...nadam se da ce sledece godine biti malo drugacije i vise uzbudjenja.

Ako ce backlash na pobedu Loreen dovesti do smanjenja uticaja zirija u finalu onda mi nije zao sto je pobedila lol

Sledece godine moratorijum na ziri od godinu dana, znaju da ne mogu dve godine zaredom pobediti.

Ma moš misliti kako će se išta oko žirija promijeniti baš na ESK-u koji organizira Šve*ska 💀
Ne znam ali ko bi pre godinu dana nakom onog backlash-a ocekivao da skroz ukinu ziri u polufinalu.

Smanjenje uticaja zirija definitivno bi sprečilo da Svedska vise ikada pobedi jer ih ljudi mrze svake godine sve vise, tako da se slazem da ce se boriti i rukama i nogama da to sprece

Back