Nam mjoho renge kjo, nam mjoho renge kjo, nam mjoho renge kjo...ako od današnjeg dana pa narednih mjeseci sve do objave voditelja svaki dan ponoviš tu mantru, postoji mogućnost da bude tako
Meni se to učinilo kao šlagvort za najavu povratka Luksemburga...E ali ono pokazivanje tabele ko koliko pobeda ima na pocetku lol
Sto nikada u istoriji nije rađeno. Pa moze li providnije???
Tako je, a i zbog rivalstva UK-Ireland, baš ono sa Sonia-Niamh..Meni se to učinilo kao šlagvort za najavu povratka Luksemburga...
Ma sigurno.... hahaMeni se to učinilo kao šlagvort za najavu povratka Luksemburga...
Da, to je bilo čisto da najave da se vraća LuksemburgMeni se to učinilo kao šlagvort za najavu povratka Luksemburga...
Ovogodisnjeg pobednika, ali celokupno biram proslogodisnje takmicenje.Kog pobednika preferirate ovogodisnjeg ili prosligodisnjeg?
Ja proslogodisnjeg, al ponajvise zato sto prosle godine na drugom mjestu nije bila pjesma poput Cha cha cha lol pa mi onda vise svejednoKog pobednika preferirate ovogodisnjeg ili prosligodisnjeg?
Kog pobednika preferirate ovogodisnjeg ili prosligodisnjeg?
ovogodisnjeg normalno zasluzena pobeda a neko da pobedjuje na politiku ko kalush