rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Da su uspeli da udju u finale nema sumnje da bi Princ ili Zejna bolje prošli na televotingu ali sad koliko to bio neki plasman nisam siguran.

18. mesto verovatno
Ma prošli bi milion posto, bilo potrebno 35p da se prođe.

Baš baš smo imali sreće sa žrijebom i izborima ove godine

Da saljemo skandal majstora kojoj su i gejevi okrenuli ledja i kojoj 95% populacije zeli da vidi javni krah i ponizenje?

Koja pritom nema ni trunku sposobnosti da nastupom podigne limunadicu od pesme dovoljno za 200+ poena od publike.

Ovaj forum je pola forum pola diskusija o harizmi i onda dođe 2023. godina i forum botuje za kuvanu nogu.

Real Housewives Bravo GIF

Ja recimo uopšte nisam uveren da bi Princ i Zejna prošli u finale (u kojem bi možda bili nešto bolji sa ogromnim DA LI bi prošli), ali potpuno mi je bespredmetno da se uopšte priča o paralelnim univerzumima u kojima smo izabrali nekog drugog.

Da probamo mi sa Džehvy i Micy, ako su mogli Noa i Chanel mogu i njih dve...! Ali pesma ne može da bude samo za lokalnu upotrebu i mora da ima neki momenat koji će učiniti pesmu bližu strancima!

Pa koga da pošaljemo kako bi ponovili ako ne top 5 makar top 10 plasman?

Bojana Stamenov kao srpska Destiny sa pesmom poput Belgije ove godine.

Oboleo od Konstrakta sindroma, jos te Petar ubedio da je Luka vanserijski potencijal za ESC :cry:

Back