rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Imam vec paranoju da se necemo sloziti ni oko sledeceg predstavnika Srbije

A zašto ovolike želje i pozdravi oko budućeg predstavnika?
Ako neka NN Mira iz Gornje Sabante, ili NN Dragan iz Pečenjevca dođu sa najboljim pesmama + vokali + harizma energija, cela priča, valjda bi trebalo oni da se podrže ..ako sve to valja, i dijaspora će podržati, za ostatak Evrope se nikad ne zna, ali ostatak sveta baš briga da li je neko ultra popularan u Srbiji i regionu

Miru i Dragana jos nismo videli pa do tad botujemo za kuvane noge i mladeze na raznim delovima tela

Uvek su te mlade nade mac sa dve ostrice. Ona mala Kristinina je bila super ali uglavnom budu mlitavi i pogubljeni.

Uvek su te mlade nade mac sa dve ostrice. Ona mala Kristinina je bila super ali uglavnom budu mlitavi i pogubljeni.
Estonija je 8. ove godine. Ne kažem da bi i Nađa bila u top 10, ali ne vidim razlike između celokupnog Alikinog predstavljanja i Nađe, s tim što mi je Nađino "delo" puno interesantnije

Neću Miru iz Gornje Sabante jer će se Mira ukakiti na sceni pošto istu nije videla sem na vašaru za Vidovdan u Donjoj Sabanti, ili ako je igrom slučaja imala turneju u Kini. Oću neku koja jede scenu i ima iskustva, videli smo kako je to Nokica odradila.

E a kakve je Nokica imala koreografije pre evrovizije. Umes ne umes nema tu sredine.

Breskvica ne pripada ovoj ekipi uopste niti mogu da je zamislim sa takvom pesmom

Back