Draze su mi nule od drugih nego Turske nule.Ajde bre ne bulazni. Dobijamo nule od mnogih. Turska je dala neizmeran doprinos ESCu, naročito 2000ih, normalno da treba da se vrate.
Sorry Lignjoslave, ali krajnje infantilan stav, ovo mi je nevjerojatno. ESC je tu najnebitnija stvar, riječ je o boljitku 80ak milijuna stanovnika jedne zemlje.Tako je. Reci sta god hoces, ali to je tako i toga se cvrsto drzim. Ne trebaju nam njihove nule.
Doduše da budemo iskreni, u Turskoj je konstantna borba dve elite (sekularne vojne sklone diktaturi vojnog puča na tragu Ataturka, i kapitalističke elite tekstilnih magnata iz ruralne i religiozne Anadolije)...boljitku 80ak milijuna stanovnika jedne zemlje.
Ključna stvar koju će ti obični ljudi (ruralne, religiozne mase) Erdoganu da pamte zauvek je uvođenje univerzalnog državnog zdravstva na početku vladavine:i onda se zaputis malo dalje upoznas obicne ljude, koji razmisljaju dal ce sledeceg dana imati za hleb![]()
Turci su zaista vredan narod, gostoprimljiv i ljubazan i treba im promena definitivno, da bi mogli da zive normalno.
Lobanja reakcija stigla na vreme...https://n1info.rs/vesti/janko-tipsarevic-se-uclanio-u-sns/
Ja stvarno ne razumem šta jednog uspešnog sportistu navede da se učlani u SNS. Posebno u ovom trenutku kada je veliki broj ljudi ogorčen na aktuelno stanje u društvu. Može da živi u bilo kom delu sveta, ne mora da se priklanja vlasti radi neki finansijskih pogodnosti. Jedino ako mu treba da se namesti neki tender za izgradnju teniskog centra ili slično pa zbog toga treba da im se pridruži, ali to je onda jako tužno.