Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Naiva:
Skidam, skidam, skidam
Skidam, skidam, skidam
tri kile šminke što sam na lice stavila
Skidam, skidam, skidam
Svoje rane ridam
Pre nego što sam se u njoj udavila

Ne, ja stvarno više neću da pratim nikakve intervjue, najave i slušam tuđa viđenja i gluposti nego ću samo da gledam i steknem svoj utisak, evo drugo veče se razočaravam zbog prevelikih očekivanja…
Pa svaki pevač uvek najavljuje nešto neviđeno, to je klasika. Bilo ko ko je ikada naajvio koncert u SCu je to rekao, i onda fazon stavio video bim koji se sastoji od 12 televizora.

Iskreno se nadam da će Sara da razbije jer me se ništa sinoć nije dojmilo. Nije mi bilo onako efektno kako sam mislila, ali mi je Zorja bila za ESC najbolja. Konstrakta je kul, fora pesmica, puna sarkazma, to ne može da se prevede i nema šanse da prođe. One scene u grin rumu želim da zaboravim, kao i voditelje. Užas.

Haha ali kad sam znao da će na kraju i ovo drugo biti dobro iako na prvu kao slabije pjesme (nisam gledao recap, čitam komentare)

Naiva bukvalno kao da je rodjena cerka Jelene Zane kolko njen glas podseca na Jelenu.

Opšti utisak:

Prvo PF interesantnije, drugo u proseku možda bolje, samo pola od ovih ljudi ne znam ko su.

Favoriti na osnovu ovoga:
Sara, obviously, sa sve gej simbolom iza :love:
Zoe Kida
Naiva
Zejna
Gift

Ovi iz Čegija su toliko neiskoordinisani u svojim pokretima da lako mogu da prođu kao stvarno slepi sa tim naočarima.
Izgleda kao da je Narodno Pozorište sponzorisalo kostime na pola takmičara.
Gomila anonimusa koji su se stvarno lepo potrudili.
Tijana izgleda fenomenalno, gre'ota što je pesma B strana Sunčanih Skala.

Pobednik večeri: Naivina sisa.

Ja sam zadovoljan jer čak i da mi Sara ne bude za pobjedu, opet ima Konstrakta tu, a i Zorja je moćna. Neka od njih tri za sad i vrh

Go, go, Power Rangers!
View attachment 502
Happy Power Rangers GIF

Back