Fino polufinale sinoć. Najbolji mi bio Boris, dobio i moj glas i smatram jednom od većih NF nepravdi u poslednjih par godina to što "Vrati mi" ne slušamo ponovo u sobotu na sceni.
"Ljubav me inspiriše" mi je omiljena pesma prvog polufinala, ali uopšte nisam zadovoljan ovim nastupom koji ne ide uz ovo, kao ni stajlingom. Angellinin nastup mi se takođe ne dopada, na stranu to što je vokalno i energetski bila slaba.
Najprijatnije iznenađenje i jedan od najboljih nastupa imala je Ivona. Bila mi je na 16. mestu polufinala kada sam ređao na osnovu pesama, ali sinoć mi je apsolutno bila za finale.
Konstrakta sjajna, a i sama pesma mi je tek sad došla u prvi plan, od svih koji su prošli sinoć ona mi je najbolja. Od ovih što su prošli ne bih pustio Acu i Lift u finale, umesto njih su mi za prolazak bili Boris i Igor ili Mia (koja mi je takođe bila jako prijatno iznenađenje, super nastup). Odlična je i Ana Stanić, samo mi se njen izgled nije svideo nikako sinoć, ali izvedba, scena i pesma su mi bili u top 3. Zorja je za moj ukus pevala bolje nego ikada do sada, ali i dalje mi pesma nije za pobedu, iako je sasvim pristojna.