Ana Stanić - uz Zorju i Igora definitivno najbolji vokal sinoć, pokazala je svima kako se to radi i šta znače godine iskustva te zadala domaći svim ovim mlađim učesnicima kako se vlada scenom, odlične animacije a samo mi je njen stajling nejasan i čudan, mnogo joj bolje stoji duga i puštena kosa nego onako zalizana, da ima za nijansu kompetitivniju pjesmu lagano bi zauzela jedno od prvih 5 mjesta a ovako teško mada nije nemoguće.
Anđelina - razočaran sam u njeno live izvođenje iako je scenski nastup bio prikladan pjesmi kao i make up, stajling i frizura na fazon Japanki, trema ju je pojela pa se nadam da neće i u finalu biti k'o što kažete ''kuvana noga'' te da će se opustiti u koreografiji i vokalno koliko-toliko popraviti, u svakom slučaju ni govora nema ni o top 3 a kamoli pobjedi ove godine.
Aca Lukas - teška srca moram priznati da mi je njegov nastup sinoć bio jedan od najboljih iako je sama pjesma reciklirana festivalska balada od prije 15-ak godina, prelijepe animacije i one violinistkinje dodatno upotpunuju priču, naravno on sa svojim arogantnim i drskim stavom dok izlazi pred mikrofon u stilu da rutinski otalja posao kvari sliku i nadam se da mu ni gledaoci neće ''povjerovati'' pa priželjkujem flop u finalu.
Zorja - vokalno kao i u studijskoj verziji (dakle pokidala), kadriranje joj je moglo i trebalo biti mnogo bolje a i nepotrebne su joj one pozadinske vokalistice (naročito ono kada se okupe oko nje sa rukama podignutim u vis jer ispada da kopira Manižu od prošle godine), ona je djelovala malo pogubljeno pa u finalu treba pokazati više samopouzdanja, takođe animacije mi nisu bile nešto a za sami početak i pred kraj pjesme trebaju biti sva svjetla pogašena i sa crnom pozadinom, fokus da je isključivo na njoj a usput bi mogla vratiti skalameriju sa glave onoj Australijanki (isto važi i za Mikićkine sviračice) dok su joj generalno stajling i frizura top.
Konstrakta - fenomenalna je i žena zrači nekom posebnom energijom i harizmom, takođe je najbolje animacije, kadriranje i osvjetljenje ona imala (pogodila je u srž pjesme), zaista su i interpretacija i pjesma nešto originalno i što ne samo da kod nas nije viđeno nego ni na Evroviziji nikada do sada ali o njenoj pobjedi ne želim ni da pomišljam, da je na engleskom pa i da evropska publika skapira o čemu pjeva i da se navuče na tekst, 'vako na srpskom je zanimljivo samo nama dok strancima bi djelovala kao trolasta nabrajalica srednjovječne žene koja sapunja i pere ruke u lavoru sva 3 minuta na sceni te bi bila flopčina, baš toliko i ne bih da rizikujemo jer ipak smo mi Srbija koju žiri unakazi i kada pošaljemo nešto što oni po difoltu svršavaju a kamoli ovo.