241. FSC - Moja reč - vaša pesma

Evo I ja ću da probam

1. Diplo feat. Johnny Blue Skies & Dove Cameron - Use me (Brutal hearts) - Djole89
2. Meduza ft. Dermot Kennedy - Paradise - MilosFB
3. Alba August - Lights - Sparkle
4. Skillet - Valley of Death - Stefan28
5. Baiuca ft. Rodrigo Cuevas - Veleno - cinque
6. Marina and the Diamonds - Lies - Petar
7. Krajno - Život - Replay
8. Yasmin Levy - Libertad - Filhy
9. Lenii - White Lie - EvilSmile
10. Mimoza - Young Queen - Novinar
11. Sanja Đorđević - Crveni lak - Endrega
12. Nico Santos - Play With Fire - Leo
13. Nathan Evans - Wellerman (Sea Shanty) - Vax
14. Simply Red - Holding Back The Years - Stefix
15. PALAYE ROYALE - Lifeless Stars - MilanB
16. Red - Darkest part - Niko
17. Agnes - Here Comes The Night - Ro97
18. Regard, RAYE - Secrets - Dodo
19. Bojana Vunturišević & Anđela Orelj - Magija - Micky

Ja sam mislio oko 9 ili 10 da krećemo sa rezultatima. Pretpostavljam da će većina da se razbudi do tada.
Ne bi trebalo da traje dugo. Verovatno ne više od nekih sat vremena. Hteo sam da bude složenije prikazivanje rezultata, ali pošto se ovaj FSC prilično odužio treba ga privoditi kraju.

Uzas, dobro.

Moze i sad priredba, nikad prije nismo imali u 6 ujutru, a taman imamo par nas dezurnih prisutno @MilanB

Last edited:
Pa da pored titule najdužeg FSC-a u istoriji ponese i titulu najranije objavljenih rezultata. 😂
Sačekaćemo malo, da se razbudimo svi, popijemo kafu. Pa onda da proglasimo pobednika i krenemo sa planiranjem narednog FSC-a.

Pa da pored titule najdužeg FSC-a u istoriji ponese i titulu najranije objavljenih rezultata. 😂
Sačekaćemo malo, da se razbudimo svi, popijemo kafu. Pa onda da proglasimo pobednika i krenemo sa planiranjem narednog FSC-a.
Mislim da je neko na starom forumu odrzao priredbu u 5-6 ujutru, ali se ne secam ko 😃

Pokušao sam da prijavim izvođača sa kojim sam povezan ali već je bio zauzet 😅

I meni se dopada sa kakvim pesmama me povezuju, ali ipak nisu moje. Od mog prvog izdanja (223.) čini mi se da me je samo Replay jednom tačno povezao sa predlogom koji sam poslao.

Agnes&Alba ftw.

Isto moram reći da mi se sviđaju pjesme s kojima sam povezan. Bit će zanimljivo pratit, nekako mi dosta ujednačeno izdanje

Dobro jutro svima. Došlo je vreme da saznamo pobednika 241. FSC-a. Predstavljanje rezultata će biti brzo i jednostavno. U tabeli ispod će biti prikazivani jedan po jedan učesnik, počevši od onog koji je ostvario najmanji broj poena. Krećemo uskoro!

0.webp

Back