si Slovenija 2023: Joker Out - Carpe Diem

Meni je ok plasman, pesma mi od starta nije bila ništa specijalno. Hajp je bio više podignut oko njih samih, nego oko pesme.
 
Pesma i nije nešto posebno, ali momci su to tako maestralno odradili da ih je bilo uživanje gledati. Ovo je retardirani i korumpirani žiri u svim zemljama morao staviti u top 10.
 
Bolji nastup je bio na onom predstavljanju pesme tj. bolja atmosfera publike. Australijanci im ukrali spotlight, pogotovo u polufinalu
 
Plasman po mjeri što se mene tiče, očekivao sam da prođu prosječno i kod žirija i kod publike, oni su simpatični i to je to, ali svakako veliki pomak naprijed u odnosu na prošlu godinu
 
Pa dobro jeste to neki liberalizam u teoriji. Zasto glasati za zemlju ako ti se ne svidja pesma. Ali na evrovizji je pravilo medju ludima je i zdrav nenormalan.
Ali komentari "Balkan" i "ćefur"...
Naš Luka Balkan i ćefur?

Naš Luka je mnogo više građanin sveta nego ti primitivci...

A tek "gay parada" komentari...
 
Bojan se uključio na Novu tv povodom nastupa na beogradskom Beer Festu 15. juna.

Pričao je i o druženju sa Kaarijom koje datira od ESC žurke u Madridu, pa su od tada u kontaktu. Finac je iskazao želju da nekad se nađe na bini sa Slovencima, a to će se možda i desiti uskoro jer Bojan ide u Helsinki početkom juna. Takođe, rekao da je da je zadovoljan jer ih zovu na nastupe van Slovenije, pre neki dan su bukirali i nastup u Dablinu, planiraju i neka tri nastupa u Engleskoj, a kasnije i širom Evrope, za početak u manjim prostorima.

sJAC1Up.jpg


HrQbPkP.jpg


c0drXVk.jpg


Prodaja ulaznica na https://belgradebeerfest.com/ulaznice/, na blagajnama Štark arene i TC Rajićeva (I sprat).
 
Slovenija je imala odličan šlager pop ktajem 90-ih i tokom 00-ih, mislim da ne bi bilo loše da probaju sa nekom numerom u tom smeru, moglo bi to jako dobro da bude, da povuče malo na retro i moglo bi i da iznenadi... :)
 
Back
Top