242. FSC - Samoglasnici

U koliko sati želite početak velikog finala?

• Total voters
    22
  • Poll closed .
Ide mi u glavi ona rečenica kad Pantić u Tesnoj koži kaže daktilografkinji, vezano za stručnu spremu: kod vas gospođice sve instant, ubrzano, skraćeno 😄
Za godinu dana nećemo imati šta da šaljemo, sve će biti već poslato! Rokovi za prijave mesec dana da čekamo neki novi singl 😬
Ako se desi da ikad više pobedim, ali ne brinite neće, biće tema pesme u trajanju od 5 do 7 min sa svim rokovima do maksimuma 🤗
A sad mi u glavi ide: A gde žuuuriš, a gde žuriš Bato bree 🥴 Jao, pa i karate sestre Indi i Edita mogu da učestvuju 🤗

Ne umem da se igram ovog nocontext-a!!!

@sparkle umirem od naftalinka! Moramo da izvučemo sve kategorije koje smo ikad pomenuli, jako je važno kako kategorizujemo svoje predstavnike.

Ja mislim da je ova tema idealna za veliki broj učesnika. Svako od nas sigurno ima nekoliko izvođača kojima ime počinje na neki od samoglasnika. Uz to čak ne mora da bude ni glavni izvođač, već može i "feat". Verujem da u skorije vreme lakšu temu nećemo imati na forumu.

Meni je zadatak isprva bio stvarno težak, jer je slobodna tema a ja poremećen, mozak me je zaboleo od traženja 😅 .. međutim na kraju sam "našao" 3 pesme, i nekoliko odličnih izvođača i pesama koji su ranije učestvovali (koji su odgovarali temi) a za koje nisam ni znao, tako da hvala fsc-u 😁

Back