243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Vidiš ti Perice kako se vreme iskvarilo, onomad si mogao s dušom da pevaš pesmu koju šalješ, a sad moramo da se služimo kalkulacijama i potencijalima.

Bebilend bio na korak da odluči između tri pesme, kad ono upala random četvrta i ubila sve tri prethodne. Nova vremena, novi kriterijumi.

Uzeo da se podsetim mojih učešća, ja skroz zaboravio na ovaj bop koji je bio flop lol

Željno iščekujemo da čujemo pesme! Nadam se da će svi oni koji su tražili zadatak uspeti i da se prijave!

Željno iščekujemo da čujemo pesme! Nadam se da će svi oni koji su tražili zadatak uspeti i da se prijave!
Apsolutno ce se produkcija Bebilenda pobrinuti da budu svi ugosceni, svako je dobrodosao da proba blagodeti nase plodne zemlje. 👒
Pesme ce biti za svakog po nesto tako da ce svako imati neku omiljenu pesmu.

Aj sto ce biti pesama, ima i raznoraznih nastupa. Bice karnevalski.

Ne bi bilo fer da skracujemo rokove iako se nismo nadali ovakvom odzivu da mozemo odmah sada da zaustavimo. Tako da postovacemo pravila koja smo napisali. 🥰👒

Mi za ovo izdanje spremamo pravi i lažni hajp, mašinerija će raditi punom parom jer izgleda da je to jedini način da uspemo.

Danas je sve koncept, produkcija, organizacija, nismo bili svesni dok se nismo prodali.

Naša delegacija mora da pohvali organizaciju Bebilenda. Iako zahtevni, ali i skupi, svi naši prohtevi za nastup su prihvaćeni i uspešno realizovani 🙏

Naša delegacija mora da pohvali organizaciju Bebilenda. Iako zahtevni, ali i skupi, svi naši prohtevi za nastup su prihvaćeni i uspešno realizovani 🙏
Drago nam je da mozemo da udovoljimo sve zahteve. 🥰👒
Digli smo bezgranicni kredit otud izobilje, FBU ulozio velike pare u nas i mi moramo biti usluzni i da peremo noge ako treba.

Čuli smo da je jednoj delegaciji kočio AR...
Ko je tajanstveni AR? 😮😧

Back