243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Mnogo volim što na mom FSC-u zapravo ima izvođača koje lično slušam, onda ove nove što sam spoznao što veoma liče na moj muzički ukus, baš sam zadovoljan ovim socijalnim eksperimentom. 🤩 🤓

Ništa strašno, meni su prva dva debitantska nastupa bila ispadanje uz zamalo prolaz. Onda su usledila dva četvrta mesta. Pa dva druga mesta. I onda su proterali neke ljude pa sam skočio na listi uspešnosti niđe veze probio se ko neka mlada teniserka.

Delimo iskustva ko na AA meeting.

13/45 za dobro jutro. Već ste zgusnuli sad top 3, mada za stopama su im i 4., 5. i 6. mesto.

Kao i prošlog puta u našoj organizaciji, ništa novo. Next.

Nemoj ti meni nista novo. Ocekivao sam zadnje mjesto, ovo nije fer!!

Danas u FSC Village-u jedna ROYAL persona! Florence + The Machine je najcenjeniji izvođač u Bebilendu što mnogi već i znaju, najviše puta do sada su nas predstavljali. Muzika koju proizvodi Florence Welch je nešto najbliže onom što mi smatramo muzikom za klistir duše. Uživajte u prelepoj poeziji, jer to jeste tako.

Joj, čim sam dobio reč na Milanovom 241. FSC-u i video da je u pitanju kraljica, odmah mi je palo na pamet da pošaljem Queen of Peace, ali nije odgovarala zbog pravila o max. broju učešća 🫠

Mislim da sam tu pesmu najviše pevao/slušao prošle godine, jako me je ispunjavala. :love: Mislim da sam onaj fan koji zna svaku pesmu napamet iako su tekstovi mega komplikovani, nekako ih lakše memorišem nego ove jednostavne.

Pa morao je neki klan da pukne, a drugi da se uzdigne. Vidite da je Bebilend u finalu, konačno nas neki klan prihvatio.

Ljudi nisam bio u finalu 7 izdanja od toga pet izdanja nisam učestvovao, i dva polufinala 🥲 Ko ima gori, neka se javi 🤣

Nakon tri uzastopna ispadanja, konacno da se podsetim kako izgleda biti u finalu :ROFLMAO: Iskreno, nikakva ocekivanja nisam imao a i komentari su bili poprilicno sareni ali u svakom slucaju, zadovoljan sam i samim plasmanom u finale kao i cinjenicom da ima ljudi kojima se pesma zaista svidela.

Cestitke svim ostalim finalistima (y)

Zao mi je sto Ruelle i Carmen Miranda nisu u finalu. Jedna od ove dve pesme je dobila od mene 12 u polufinalu a druga bi takodje dobila 12 da sam bio u tom pf-u. Bravo Destry i Tinte.

I sve pohvale Bebiju na svemu sto je uradio od pocetka FSCa. Em mi je izdanje izrazito jako (muzicki gledano) em je i organizacija na vrhunskom nivou. Bravo jos jednom :love:

Back