243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Najmanje na sparkle jer je bila u drugo pf xd sledece najmanje je Pokahontas jer kao ne voli zicere i onda cela filharmonija

Top 5 kandidati Stole, Stefan, Leo, Petar i sta znam mozda Replay

Najmanje na sparkle jer je bila u drugo pf xd sledece najmanje je Pokahontas jer kao ne voli zicere i onda cela filharmonija

Top 5 kandidati Stole, Stefan, Leo, Petar i sta znam mozda Replay
Stole je rekao da je dobio užasan zadatak tkd bih i njega isključio

Samo da vam dodam da je jedna pesma trenutno upala u niz od osam nula pa vi se zapitajte šta se u međuvremenu desilo.

Znači, kvota da idemo u Cezariju?

Daj Bože da sam ja poslao Džanum, neimenovani forumaš se neće skidati sa aparata. 😍

Samo da vam dodam da je jedna pesma trenutno upala u niz od osam nula pa vi se zapitajte šta se u međuvremenu desilo.

Znači, kvota da idemo u Cezariju?
Pa da, vodolija će uraditi sve da svom vazdušnom parnjaku, vagi, obezbedi pobedu! 😆;)

Daj Bože da sam ja poslao Džanum, neimenovani forumaš se neće skidati sa aparata. 😍
Mislim da ni ti sam nisi svestan sta je bila tema moje kritike na drugoj temi, meni se ta pesma svidela i ne bi mi smetalo ni da pobedi ni da prodje dobro ko god je poslao, ali da je licemerno to sto si je potencijalno poslao i ceo tvoj stav prema potencijalnim bojkotom jeste.

Mislim da ni ti sam nisi svestan sta je bila tema moje kritike na drugoj temi, meni se ta pesma svidela i ne bi mi smetalo ni da pobedi ni da prodje dobro ko god je poslao, ali da je licemerno to sto si je potencijalno poslao i ceo tvoj stav prema potencijalnim bojkotom jeste.
Ja u suštini nikad nisam ništa ni bojkotovao lol pošto si toliko zainteresovan slobodno proveri moje glasove od početka, kad se desi da se pojavi pesma da je domaća i da mi se svidi uvek sam glasao, a svakako i da nisam i da jesam to apsolutno nije tvoj problem i tvoja stvar.

Back